
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید سید شهاب الدین حسینی با بیان رشادت های حضرت زینب(س) در بحث خطبه خوانی در کاخ یزید افزود: خواهران ما نیز امروز باید رهرو آن حضرت بوده و با الگو گبری در مباحث دینی و سیاسی در پیشرفت جامعه اسلامی در خانواده و جامعه نقش خود را بخوبی ایفا کنند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم هایی چون شیرخوارگان یا سه ساله های حسینی، انتقال پیام عاشورا در بین مسلمان و دیگر ادیان را در جامعه از این طریق مهم ارزیابی کرد.
حجت الاسلام حسینی اظهار داشت: اگر حضرت رقیه(س)به اسارت و در شام به شهادت نمی رسید و در آنجا دفن نمی شد اسارت اهل بیت به فراموشی سپرده می شد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، نمادسازی و پیام رسانی را از پیام های عاشورا دانست و خاطرنشان کرد: حضرت علی اصغر(ع) نماد مظلومیت و حضرت رقیه(س) نماد اسارت اهل بیت هستند.