سرهنگ پاسدار علیرضا مظاهری ضمن تبریک جهت انتصاب سعدی رادمنش به عنوان سرپرست جدید شهرداری بوکان خدمت صادقانه را برای مردم دلنشین خواند و گفت: با درایت و جدیتی که از سرپرست جدید شهرداری سراغ داریم بی گمان شاهد رضایت مندی شهروندان از اقدامات شهرداری خواهیم بود.
وی افزود: بی گمان خدمت به مردم همان پاسداری از انقلاب و نظام است که این مهم با انتخاب سرپرست جدید شهرداری بوکان بیش از پیش در این شهر واقیت پیدا خواهد کرد.
فرمانده سپاه بوکان در ادامه با تأکید بر ضرورت همکاری مجموعه ادارت و ارگانهای خدماترسان، تصریح کرد: بسیج سازندگی و دیگر قسمت های سپاه بوکان نیز با تمام توان خود برای ابادانی شهر بوکان آماده همکاری با سرپرست جدید و مجموعه شهرداری است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: سپاه و شهرداری با ظرفیت هایی که دارند می توانند در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، کارهای بزرگی انجام دهند و موجب آبادانی و پیشرفت بوکان شوند.
سرهنگ مظاهری ادامه داد: بسیج سازندگی و بسیج جامعه مهندسین سپاه بوکان آمادگی کامل دارند با همکاری دو جانبه با شهرداری بستر مناسبی را برای ارتقاء شاخص های شهر نشینی فراهم کنند.
فرمانده سپاه بوکان یادآور شد: سپاه در عرصه های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و… خود را اثبات کرده است و امروز هر شهری از پتانسیل سپاه در حوزه عمرانی استفاده کرده، پیشرفت کرده است.
وی در پایان برای سرپرست جدید شهرداری بوکان( سعدی رادمنش ) در مسئولیت جدید آرزوی توفیق و سربلندی کرد و افزود: بی گمان وقتی تلاش در مسیر خدمت به مردم، خالصانه و توأم با اخلاص باشد، برکت پیدا خواهد کرد.