۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
20:00
کد خبر : 8774227
۱۴:۰۹

۱۳۹۵/۰۸/۱۷
مدیر خانه ایثار و مقاومت خبر داد

برگزاری نخستین دوره نشان و جایزه ایثار و رسانه

دولت‌آبادی مدیر خانه ایثار و مقاومت از برگزاری نخستین دوره نشان و جایزه و ایثار و رسانه در سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دولت‌آبادی مدیر خانه ایثار و مقاومت در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با بیان اینکه در زمان دفاع مقدس فرهنگ ایثار و گذشته بسیار پررنگ بود گفت: پس از گذشت چندین سال از دفاع مقدس فرهنگ ایثار و فداکاری در جامعه بسیار کمرنگ شده است و این فرهنگ در بین مردم به فراموشی سپرده شده است. 

وی در ادامه گفت: برهمین اساس خانه ایثار و مقاومت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اقدام به برگزاری مسابقه‌ای تحت عنوان جایزه و نشان ایثار و رسانه برای اولین بار کرده که با دعوت از رسانه‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند و جمع‌آوری و شرکت آثار آنها در مسابقه با موضوع عکس، خبر، یادداشت، گزارش، کاریکاتور این فرهنگ را در جامعه تقویت کنند. 

مدیر خانه ایثار و مقاومت در ادامه گفت: از دیگر فعالیتهای این خانه می‌توان به انتشار کتاب فرهنگ ایثار که خود مردم نویسنده این کتاب هستند که در این کتاب بر موضوع ایثار و گذشت در جامعه تاکید می‌کنند. 

دولت‌آبادی افزود: با برگزاری این مسابقات و فعالیتهای اینچنینی درصدد آن هستیم که مانند زمان اول انقلاب فرهنگ ایثار در جامعه که به دلیل مشغله‌های فراوان مردم به فراموشی سپرده شده دوباره پررنگ شود و انگیزه ایثار و فداکاری را به جامعه بشناساند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید