۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:40
کد خبر : 8774322
۱۹:۰۸

۱۳۹۵/۰۸/۱۸

ثبت ملی خانه تیمی فاشیستها و کمونیستها!!!

این خانه در حال حاضر به عنوان موزه و با نام «‌بنیاد الف بامداد» فعالیت می‌کند...

خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه:

خبرگزاری ایسنا وابسته به جهاد دانشگاهی از ثبت ملی خانه‌ی شاعر ضد دین خبر داد!!

فرهاد نظری مدیرکل دفتر ثبت و احیای آثار تاریخی به ایسنا گفته است: خانه احمد شاملو در دهکده فردیس کرج دو سال قبل به دلیل دارا بودن شان ملی در فهرست آثار ملی به ثبت رسید، چون در این خانه یک شخصیت ادبی زندگی می‌کرد و ادبیات معاصر ما نظری جدی درباره این شخصیت دارد. این خانه در حال حاضر به عنوان موزه و با نام «‌بنیاد الف بامداد» فعالیت می‌کند.

او در ادامه تاکید کرد: این خانه در دهکده فردیس حدود ۳۰ سال محل زندگی شاملو و همسرش (آیدا) بوده است؛ مکانی که بسیاری از آثار ماندگار این هنرمند در آن خلق شده و همچنین فیلم‌هایی که مربوط به وی بوده در همین لوکیشن فیلم‌برداری شده‌اند.

در حالی جریان استحاله‌ی فرهنگی در کشور به دنبال پررنگ کردن نام امثال شاملو است که باید در خصوص وی یاد اور شویم که احمد شاملو در جنگ جهانی دوم جاسوس نازی ها و حامی رسمی حزب نازی در ایران بود.وی پس از آن به کمونیسم روسی روی آورد. پایان دهه 1320 عضو «حزب توده» شد و مزدش هم استخدام در سفارت مجارستان با عنوان «مشاور فرهنگی» بود. آبان 1358 او برای حمایت رسمی از کاندیداهای 2 سازمان تروریستی «چریک‌های فدایی خلق» و «مجاهدین خلق» (منافقین) بیانیه نوشت .شاملو تمام عمرش را صرف جاسوسی پادویی برای جریان‌های فاشیستی و کمونیستی کرد. وی در اواخر عمر به گرایشات سلطنت طلبانه روی آورد و شاعر آوارگان دربار پهلوی شد. تمام این سوابق سبب شده است ، تا شاملو به عنوان شوالیه‌ی فرهنگی روزنامه‌های زنجیره‌ای حامی کودتای سال 88 قد علم کرده و هر چند روز یکبار به درج اخبار و یادداشت برای شاعری بپردازند که خطاب به ملت ایران می گوید:« مردمی که از ایشان متنفرم»!!! همچنین باید یاد آور شویم که وی از جمله نویسندگان منحرف و ضد دینی بود که در کارنامه‌ی سیاه و کثیف خود توهین به حضرت عباس(ع) را نیز دارد!!!


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید