۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
04:59
کد خبر : 8775543
۱۷:۴۱

۱۳۹۵/۰۸/۱۹
فرماندار الیگودرز :

40 درصد از واحدهای صنعتی الیگودرز تعطیل است

الیگودرز دارای 180 واحد صنعتی می باشد که 40 درصد از آنها تعطیل می باشد و 60 درصد هم نیمه فعال و یا فعال هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان، ولی اله میرزایی اصل فرماندار الیگودرز در جلسه ستاد تسهیل اشتغال این شهرستان که با حضور تعدادی از مدیران استانی برگزار شد گفت: در حال حاضر علاوه بر فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی مهمی نظیر شیشه لرستان ، فولاد و هما رشتن تعداد 5 کارخانه آرد و تعداد 14 واحد معدنی تولید پودر میکرونیزه فعال می باشند.

وی با اشاره به اینکه 52 واحد مجوز دار سنگ تزیینی و کربنات در الیگودرز فعالیت می نمایند افزود: 35 درصد از این تعداد معدن در حوزه تولید سنگهای تزیینی فعالیت می نمایند.

میرزایی اصل گفت: در الیگودرز از تعداد 70 واحد سنگبری تنها 30 درصد فعالیت می نمایند که برای راه اندازی دوباره واحد های تعطیل نیاز به حمایت می باشد.

فرماندار الیگودرز به بازدهی عمرتجهیزات واحدها و اتمام زمان آنها اشاره نمود و افزود: کوره کارخانه شیشه لرستان نیاز به بازسازی دارد و هر لحظه احتمال دارد از مدار خارج و 220 کارگر از کار بیکار شوند.

وی به فعالیت معادن کربنات کلسیم اشاره نمود و افزود: متاسفانه فعالیت آنها و عرضه محصولات بصورت خام فروشی می باشد که باید ایجاد صنایع تبدیلی را در کنار این معادن مد نظر قرار دهیم.

فرماندار الیگودرز با تاکید بر لزوم حمایت بانکها از تولید گفت: بانکها نقش بسزایی در بحث اشتغال و تولید کشور ایفا می نمایند که لازم است بیشتر پای کار باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید