به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ محمدرضا عارف در حاشیه این مراسم با قدردانی از مردم شهرستان ری خاطر نشان کرد: حضور پرشور مردم حوزه شهرری الگویی شده برای حوزه های انتخابیه سایر شهرستان ها و اظهار امیدواری کرد که در انتخابات مهم اردیبهشت ماه سال آینده شاید حضور پرشور تر اقشار و آحاد مختلف مردم در این عرصه باشیم.
وی مردم را سرمایه های معنوی کشور دانست و گفت: ما همیشه روی حضور مردم عزیز در عرصه های مختلف سیاسی و اجتماعی حساب باز کرده ایم و مردم با درک شرایط و موقعیت های حساس کشور علی رغم مشکلاتی که دارند همیشه حضور داشته اند و امیدواریم شاهد حضور حماسی مردم در انتخابات آینده نیز باشیم.
عارف با اشاره به اینکه دفتر ارتباط مردمی شهرری دومین دفتر نمایندگان تهران است که افتتاح می شود، اظهار داشت: از آنجا که امکان حضور همه مردم برای پیگیری امور و مشکلات خود در مجلس وجود ندارد و مشکلاتی برای آنها بوجود می آورد، اقدام به راه اندازی دفتر ارتباط مردمی مجمع نمایندگان تهران در شهرری کرده ایم که مردم و نمایندگان ارتباط نزدیک تری داشته باشند.
وی تصریح کرد: نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی به طور منظم و برنامه ریزی شده در این دفتر حضور پیدا خواهند کرد و مشکلات فردی و منطقه ای مردم جنوب تهران را بررسی و پیگیری می کنند و در ساعاتی هم که فرصت حضور نداشته باشند یک کارشناس در دفتر حضور خواهد داشت تا به مشکلات مردم رسیدگی شود.
دکتر هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در سخنانی با اشاره به اینکه شهرری با قدمت 7000 سال تاریخ و تمدن و سه دوره پایتختی ایران، امروز در مشکلات احاطه شده است، گفت: در سه سال فعالیت دولت علی رغم مشکلات مالی و اقتصادی فعالیت های خوبی انجام شده اما کافی نیست. وی افزود: در سفر ویژه رئیس جمهوری به شهرری 430 میلیارد تومان برای بهبود وضعیت این منطقه مصوب شد و از نمایندگان خواست در جهت تخصیص این اعتبارات کمک کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ادغام شهرری، تهران و تجریش به منظور یکپارچه سازی شورای شهر صورت پذیرفت و طبق ماده 101 قانون اساسی دوستان در شورا باید بپیذیرند که شورای شهرری با تهران یکی است و شورای شهر تهران و ری است و باید این موضوع در مجلس اصلاح شود چون مردم ری حق دارند که خودشان یک شورای شهر جداگانه داشته باشند.
محسن علیجانی زمانی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری ری را قبله تهران نامیده اند، گفت: شهرری مهد پرورش شهدا و مشاهیری است که نام ری را در طول تاریخ پر آوازه کرده اند و ما به دنبال بازگرداندن هویت سیاسی و اجتماعی این شهرستان هستیم تا به جایگاه مطلوب آن برسد.
وی به مشکلات بهداشت و درمان و معضلات فرهنگی و اجتماعی شهرری اشاره کرد و گفت: رئیس جمهوری دی ماه سال گذشته با حضور در شهرری وعده داد 90 میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان هفتم تیر اختصاص می دهد که در مجلس هم تایید شد و با وزیر رفاه و تامین اجتماعی مذاکراتی صورت گرفته است که بیمارستان میلاد جنوب در شهرستان ری احداث شود چون بخش اعظم کسانی که از تامین اجتماعی استفاده می کنند در جنوب تهران ساکن هستند رویکرد نمایندگان نظارت بر حسن اجرای قوانین و پایش برنامه های مختلف اجرایی است چون اگر اینگونه نباشد هزینه های کشور دوچندان می شود. وی افزود: 30 تن از اعضای مجمع نمایندگان تصمیم گرفتیم دفاتری در شهرستان های اسلامشهر، ری و نقطه مرکزی تهران راه اندازی کنیم تا بهتر در خدمت مردم باشیم عملیات احداث بیمارستان میلاد جنوب تهران به زودی در شهرستان ری آغاز می شود.
وی گفت: بسیاری از آلودگی های تهران به سمت شهرری سرازیر می شود و این منطقه جنوبی بهعنوان آلودهترین منطقه به لحاظ زیستمحیطی در استان به شمار میرود.
علیجانی زمانی خاطر نشان کرد: در بحث کشاورزی، صنعت، فضای آموزشی و ... کمبودهایی وجود دارد که رویکرد ما برطرف کردن این مشکلات است.
گفتنی است که دومین دفتر مجمع نمایندگان تهران با حضور جمالی پور، معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، محمدرضا عارف، محسن علیجانی زمانی، پروانه سلحشوری، غلامرضا حیدری، پروانه مافی، ابوالفضل سروش، محمود صادقی، محمدرضا بادامچی، سهیلا جلودار زاده، فاطمه حسینی، فاطمه ذوالقدر، فاطمه سعیدی، فریده اولاد قباد، و داوود محمدی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان کشور، استان و شهرستان و اقشار مردم در محل خیابان فدائیان اسلام، سه راه ورامین ابتدای جاده ورامین، طبقه دوم ساختمان اداری تجاری افتتاح شد.