
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سیستان وبلوچستان ،در آستانه اربعین سرور و سالار شهیدان، عاشقان ابا عبدالله از اقصی نقاط جهان خود را به کربلای معلی می رسانند تا با شرکت در پیاده روی بزرگ، عشق خود به امام حسین(ع) و زنده بودن نهضت حسینی را به رخ جهانیان بکشند.
زوار پاکستانی نیز برای پیوستن به سیل عاشقان اباعبدالله در اربعین از مرز میرجاوه عبور میکنند و عبور آنها از استان موجب شده تا جمع زیادی از مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان همه کارهای روزمره خود را رها کرده تا با خدمترسانی هر چند کوچک به این زوار، سهمی در کمک به تسهیل سفر زوار حسینی پیادهروی اربعین داشته باشند.
دراین میان مردم بلوچ و اهل سنت میرجاوه نیز با حضور در کنار برادران شیعه خود به خدمت رسانی به زوار امام حسین (ع) در پایانه مرزی میرجاوه شتافتند تا ضمن خیرمقدم و خدمت به زوار پاکستانی اباعبدالله ، نشان دهند که ملت یکپارچه و متحد ایران از شیعه و سنی، عشق و ارادت زیادی به امام حسین (ع) دارند و احترام خاصی برای زوار اباعبدالله قائل هستند.
حاج کریم بخش گمشادزهی یکی از ریش سفیدان اهل سنت به خبرنگار ما می گوید: عشق به سرور و سالار شهیدان شیعه و سنی ندارد، اهل سنت نیز مانند برادران شیعه خود از عاشقان و محبان امام حسین(ع) هستند و پذیرایی از زائرین اباعبدالله را افتخار خود می دانم.
وی افزود: امام حسین(ع) برای زنده نگه داشتن اسلام ناب محمدی قیام کردند و این کمترین کاری است که ما می توانیم برای زوار ایشان انجام دهیم عشق به امام حسین در قلوب اهل سنت ریشه دارد.
وی بیان کرد: شیعه و سنی با حضور در پایانه مرزی مرجاوه و خدمت به زوار پاکستانی، پیام وحدت و برادری تشیع و تسنن را به همه جهان ارسال می کنند تا دشمنان بدانند مردم شیعه و سنی ایران باهم متحد و یکپارچه هستند.
امام جمعه اهل سنت میرجاوه نیز در ان باره به خبرنگار ما بیان کرد: امام حسین(ع) تنها متعلق به شیعیان نبوده بلکه متعلق به تمام مسلمانان جهان است.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پور افزود: مصیبت بزرگ واقعه عاشورا که بر خاندان اهل بیت(ع) وارد شد بسیار سنگین است و اهل سنت نیز خود را در این عزا شریک می دانند و خدمت به زائرین امام حسین(ع) را افتخار و وظیفه خود می دانند.
وی خاطرنشان کرد:امام حسین(ع) برای هدایت بشریت به مسیر درست زندگی قیام کردند و امر به معروف و نهی از منکر اصلی ترین پیام این نهضت است دفاع امام حسين (ع) از اصل اسلام و احياي احكام آن ، رمز ماندگاري نهضت مي
باشد.