۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:14
کد خبر : 8778342
۱۷:۲۷

۱۳۹۵/۰۸/۲۵

نشست قرآنی نور در فارسان برگزار شد

نشست قرآنی نور با موضوع برجسته سازی آیات مربوط به پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) و اهل سنت در حسینیه الزهرا (سلام الله علیها) سپاه فارسان برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فارسان در نشست قرآنی نور که با موضوع برجسته سازی آیات مربوط به پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) و اهل سنت در حسینیه الزهرا (سلام الله علیها) سپاه فارسان برگزار شد اظهار کرد : نقش محبت و مهرورزی در اداره امور از سوی پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) از نکات شایان توجه در سیره ایشان است. شواهد این سخن را در تاریخ، سنت پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) و همچنین در قرآن بطور مکرر می‌توان یافت و از سوی دیگر اصحاب پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) تحت تأثیر شخصیت و مهربانی‌های ایشان، وی را دوست می‌داشتند و محبت خویش را ابراز می‌کردند.


حجت الاسلام والمسلمین سید محمدرضا علوی افزود : خداوند رسول خویش را دارای اخلاقی بزرگوارانه و برجسته توصیف کرده و در جایی دیگر فرموده است:
«لَقَدْ جاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزیزٌ عَلَیْهِ ما عَنِتُّمْ حَریصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنینَ رَؤُفٌ رَحیمٌ
خداوند فلسفه رسالت او را رحمتی برای عالمیان دانسته و با این بیان که: «فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلیظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شاوِرْهُمْ فِی الْأَمْر
این مهربانی را پرتویی از رحمت خود اعلام کرده است.
محبت پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) به مردم به اندازه‌ای بود که گاه خداوند به او یادآور می‌شد که:
«فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ عَلى‌ آثارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهذَا الْحَدیثِ أَسَفا‌»
او را به آرامش فرا می‌خواند که «گویى مى‌خواهى جان خود را از شدّت اندوه از دست دهى بخاطر اینکه آنها ایمان نمى‌آورند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: محبت پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) به مسلمانان و اصحاب ،در اداره امور، جذب مخالفان به دین اسلام و اصلاح روابط مسلمانان نقش مهمی داشت. پیامبر برای رواج ارزش‌های انسانی و دینی تلاش بسیار نمود و اخلاقی که در پیش گرفت نیز در این راستا بود. مسلمانان نیز متقابلا ایشان را آن قدر دوست می‌داشتند که حاضر بودند از جان خود برای ایشان بگذرند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید