۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
06:05
کد خبر : 8778757
۱۰:۲۱

۱۳۹۵/۰۸/۲۷
امام جمعه موقت اراک:

تحقق اقتصادمقاومتی در گرو تلاش برای خوداتکایی است

امام جمعه موقت اراک با تاکید بر اینکه تحقق اقتصادمقاومتی در گرو حمایت از تولید داخلی و تلاش برای خوداتکایی است، گفت: خودباوری و اتکا به خود بزرگترین درسی بود که انقلاب اسلامی به ما داده است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی‌پور ظهر در جلسه شورای فرهنگ عمومی کلانشهر اراک با اشاره با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت و تولیدات داخلی گفت: بایستی استعداد و ظرفیت‌های متعدد کشور را در مسائل مختلف بررسی و از پتانسیل‌ها در مسیر خوداتکایی و خودکفایی بهره‌گیری کنیم.

وی افزود:‌رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود بر موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید خاص دارند و برای تحقق منویات رهبری باید خودباوری را سرلوحه خود قرار دهیم.

امام جمعه موقت اراک با تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و توانمندی‌ها استان گفت: برای عملی کردن اقتصادمقاومتی باید از تولیدات داخلی و تولیدکنندگان داخلی حمایت کنیم تا بتوانیم در عرصه اقتصادی به رشد دست پیدا کرده و در مقابل دشمنان ایستادگی کنیم.

وی تصریح کرد: دشمنان تصمیم گرفتند از راه تحریم اقتصادی انقلاب اسلامی را تضعیف سازند ولی نقشه شوم آن‌ها با مقاومت ملت ایران نقش برآب شد. در حال حاضر نیز تحقق اقتصادمقاومتی تنها راه مقابله با دشمنان است.

امام جمعه موقت اراک با اشاره به نقش اساسی شورای فرهنگ عمومی در استان گفت:‌ همه عظمت جمهوری اسلامی ایران در دنیا به واسطه فرهنگ آن است و این مهم باید روز به روز ارتقا یابد برای این منظور نیز بایستی جلسات ماهانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شود تا برای مسائل و مشکلات فرهنگی، اجتماعی و دغدغه‌های جامعه چاره‌اندیشی شود.

امان جمعه موقت اراک در پایان بر مصرف بهینه آب تاکید کرد و گفت: باید مصرف بهینه آب را الگو قرار دهیم چراکه مصرف بیش از حد آب حرام و جزو گناهان کبیره است، باید شیوه درست استفاده کردن و چگونه به کار بردن آب را به جامعه آموزش داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید