۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:17
کد خبر : 8779085
۱۵:۵۵

۱۳۹۵/۰۸/۲۷

فعالان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تجلیل شدند

با حضور قاری و استاد بین المللی حاج حمید شاکر نژاد مراسم محفل انس با قرآن درسالن ولایت دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، حافظ میرزانژاد مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حاشیه محفل قرآنی در گفتگو با خبرگزاری بسیج از اردبیل، با اشاره به هفته قرآن وعترت که از ۲۲ تا ۲۷ آذرماه می باشد، افزود: از 100نفر از فعالان قرآنی که در مسابقات کشوری و استانی مقام آورده اند تجلیل به عمل می آید.

وی ادامه داد: بیش از50نفر از فعالان قرآنی استانی و7 نفر از فعالان قرآنی کشوری در این محفل قرآنی تجلیل می شوند.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به فعالیت مجمع قاریان استان اردبیل، گفت: این مجمع متشکل از برگزیدگان قرآنی استانی اعم از حافظان وقاریان قرآن تشکیل شده است.

وی از اختصاص اتاق ویژه ای برای قاریان در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبرداد.

میرزانژاد همچنین از فعالیت اداره قرآن وعترت که زیر نظر حوزه مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی است خبر داد وافزود: در این اداره با برگزاری کلاسها، مسابقات وجشنواره های قرآنی دررشته های مختلف سعی می شود درجهت ترويج آموزه هاي ديني و قرآني در دانشگاه به منظور فراهم آوردن زمينه ای جهت انس بيش از پيش دانشجويان با کلام انسان ساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن قدم های مثبتی برداشته شود.

وی از برگزاری جشنواره ملی واستانی سالی یک بار در دانشگاه خبر داد وافزود: جشنواره قرآنی به صورت کتبی وشفاهی برگزار می شود ودرپایان برگزیدگان جشنواره استانی برای مسابقات کشوری اعزام می شوند.

گفتنی است مراسم محفل انس با قرآن به همت واحد قرآن و عترت مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه و با همکاری مجمع حافظان و قاریان دانشگاه برگزار شد.

گفتگو سیما میرقاسمی کلخوران


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید