
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ قاسم فراهانی در نشست بصیرتی که به همت حوزه مقاومت بسیج شهدای بدر برگزار شد با اشاره به اینکه دشمنان نظام اسلامی درصدد هستند تا نظام اسلامی را تضعیف سازند، گفت: دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی کوتاهی نخواهند کرد و هر توطئه و ترفندی را به کار خواهند بست.
وی افزود: زمانی جنگ نظامی را بر ملت ایران تحمیل کردند و در کنارش تحریم اقتصادی را در دستور کار خود قرار دادند، در حال حاضر نیز تحریمهای اقتصادی را با شدت بیشتری در کنار جنگ نرم به کار گرفتهاند تا بتوانند به هدف شوم خود دست پیدا کنند.
کارشناس مسایل سیاسی سپاه ناحیه اراک گفتمان سازی از مفاهیم انقلاب اسلامی را وظیفه بسیجیان دانست و گفت: تبیین، روشنگری و گفتمانسازی از مفاهیم، معارف و دستاوردهای انقلاب اسلامی، وظیفه بسیجیان و نیروهای انقلابی است.
فراهانی ادامه داد: بسیج یک تشکیلات انقلابی مردمی است که ظرفیت دائمی و پایان ناپذیری دارد، در عصر حاضر نیز مبارزه با نفوذ دشمن مهمترین مسئولیت بسیج در شرایط فعلی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نیروهای بسیج بایستی علاوه بر آمادگی برای خودسازی یا همان جهاداکبر مهیا شوند تا هادیان جامعه در مقابله با تهاجم فرهنگی باشند.
انتهای پیام/