۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
11:48
کد خبر : 8779988
۱۲:۳۷

۱۳۹۵/۰۸/۳۰
طنین صدای لبیک «یا حسین» در استان مرکزی

ندای لبیک «یاحسین» قلب‌های عاشق حسین(ع) را به هم متصل می‌کند

اربعین حسینی شور و اشتیاق دیگری را در وجود عاشقانی خلق کرد که سوزناک‌ترين ناله‌ها را از ژرفای جان صدا زدند، ندایی که قلب‌های عاشق حسین(ع) را به یکدیگر متصل می‌کند.
به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ بیش از 1400 سال از حادثه جان‌سوز عاشورا می‌گذرد ولی هنوز مغناطیس وجودی حسین(ع) در هر اربعین مردم را از هر نقطه‌ای از این جهان هستی دور هم جمع می‌کند تا ندای «لبیک یا حسین(ع)» سر دهند.

از چندی پیش شاهد این بودیم که زائران بسیاری به عشق زیارت ابعبدالله حسین(ع) به رغم مشکلات و سختی راه، عاشقانه از شهر و خانه و کاشانه جدا شوند و پای در مسیر سرخ کربلا بگذارند.

سال‌هاست که همایش بزرگ اربعین غروری برای ملت‌های آزادی‌خواه جهان است؛ غرور از اینکه هرساله بر تعداد آنانی که پیام اسلام را شنیده و درک می‌کنند افزوده می‌شود و این یعنی اینکه پیام اسلام ناب در حال تسخیر کردن قلوبی است که شاید تا پیش از این زیر زنگار بی‌خبری و جهالت به سر می‌برده‌اند.

زائران حسینی در این کنگره بزرگ جهانی با اجتماعی پرشور و بی‌نظیر ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های بزرگ سالار نینوا که گذر تاریخ نتوانسته است از شور و حرارت آن کم کند، به زیارت سالار شهیدان بروند و فریاد رسای لبیک یا حسین(ع) را به گوش همه جهانیان برسانند. 

اینک همه عاشقان حسینی و زائران اربعین از زن و مرد، کوچک و بزرگ، با هر نژاد و ملیتی همه سیاه پوش و عزادار برای رسیدن به حرم سیدالشهدا(ع) و کربلا لحظه‌ شماری می‌کنند و هرکس به نوعی این شور و شوق خود را به نمایش گذاشته و از دلدادگی به معشوق غروری وصف‌ناپذیر در اعماق وجودشان دارند. 

حرکت میلیونی زائران از چندین کشور جهان برای بزرگداشت اربعین حسینی و برپا کردن بزرگ‌ترین همایش جهانی در حرم مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) از هفته ها قبل شروع آغاز شده است. 

این سیل خروشان ارادت به عزیز زهرا(س) عجب حال و هوایی دارد، گویا که در این نقطه از جغرافیا امروز قیامتی برپا شده است.

خادمان شهرهای مختلف عراق و ایران از قبل نیز خود را به کربلا رسانده‌اند تا با برپایی موکب‌های عزا، سهمی در اربعین و خدمت‌رسانی به زوار داشته باشند. 

آئین بزرگ اربعین هرسال با شور و شوق بیان ناشدنی در کربلای معلی برگزار می شود، این خود بیان کننده حقیقتی آشکار است تا به دشمنان اسلام بفهماند که خون حسین(ع) و یارانش تا ابد باقی و پایدار خواهد ماند.

آنجا همه دل‌ها و قلب‌ها تنها برای یک نفر می‌تپد و آن هم سید الشهداء(ع) است‌‌ همان آقایی که آتش و حرارت محبتش تا قیام قیامت در دل عاشقانش زبانه می‌کشد.

مسیر عشق را باید به عینه دید و آن را درک کرد وگرنه قلم از به تصویر کشیدن زیبایی‌های طریق الحسین عاجز است و زبان الکن.

چهل منزل اسارت گذشت و امروز عاشقان حسین(ع) در سرزمین کربلا حضر پیدا کرده‌اند تا در اربعین حسینی(ع) غم‌های دل مهربان و سوخته زینب(س) را مرهم و التیامی بخشند به یاد آن روزهایی که کاروان کربلا پس از گذراندن روزهای اسارت امروز را در کربلا حضور پیدا می‌کنند و بغض‌های مانده در سینه را امروز واگویه می‌کنند.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید