۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:20
کد خبر : 8780852
۰۸:۲۸

۱۳۹۵/۰۹/۰۲
به همت مؤسسه بین‌الحرمین

برپایی کارگاه‌های(آسیب‌شناسی عزاداری) در مدارس شاهرود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد، مؤسسه بین‌الحرمین شاهرود اقدام به برگزاری کارگاه آسیب‌شناسی عزاداری در مدارس این شهرستان کرده است.

محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه قرآنی بین‌الحرمین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شاهرود با اشاره به برگزاری کارگاه های آسیب شناسی عزاداری در مدارس اظهار کرد: مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت بین‌الحرمین شاهرود، از ابتدای ماه صفر برنامه‌های قرآنی و فرهنگی را برای قرآن‌آموزان و علاقه‌مندان برگزار کرده است.

وی افزود: برنامه‌های آموزشی در رشته‌های تفسیر، مداحی، قرائت قرآن و دعاخوانی طی ۱۵ شب در دفتر مؤسسه برگزار و همچنین ۱۵ یادواره شهید حسین فهمیده همراه با سخنرانی حجج الاسلام عرفانی و میرعلی اکبری در دارالقرآن امام حسن مجتبی(ع) با تفسیر و احکام قرآن کریم از سوی حجت‌الاسلام رجبی و خانم بهرامی برگزار می‌شود.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: مؤسسه قرآنی بین‌الحرمین در روز ۳۰ صفر همزمان با شهادت امام رضا(ع) اردوی زیارتی و سیاحتی با حضور ۴۰ نفر از فعالان قرآنی به مشهد مقدس را برگزار می‌کند. 

مدیر مؤسسه قرآنی بین‌الحرمین تصریح کرد: در روز اربعین برنامه‌های مختلفی در راستای  خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی(نجف تا کربلا) از سوی اعضای فعال و داوطلب مؤسسه انجام شد و همچنین مؤسسه در راستای ارزیابی عزاداری‌های ماه محرم و صفر، کارگاه‌های آسیب‌شناسی عزاداری را در مدارس از امروز آغاز کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید