۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:18
کد خبر : 8782441
۲۲:۳۷

۱۳۹۵/۰۹/۱۲
صدای آمریکا خبر می دهد:

امیدی نیست؛دست ترامپ برای لغو برجام باز است

با در نظر گرفتن اعضای دولت او که همگی با برجام و سیاست‌های ایران در منطقه مخالف هستند، امید به ادامه اجرای برجام چندان زیاد نیست.
خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه

در حالی که برخی متوهمان داخلی همواره برجام را نقطه عطفی در انقلاب اسلامی! قلمداد می کنند، اما در جبهه آمریکایی این معاهده، موارد دیگری بیان می شود.
صدای آمریکا در برنامه اخبار خود عنوان می کند:
«آیا برجام در دوران ترامپ لغو می‌شود؟» عنوان مقاله بلند آتلانتیک است. در مقاله به برجام به‌عنوان میراث اوباما اشاره شده و این که آقای اوباما پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری از امکان ادامه اجرای آن در دولت دونالد ترامپ سخن گفت اما  با توجه به سخنان آقای ترامپ پیش از انتخابات و موضع کنگره که اکثریت آن در اختیار جمهوری‌خواهان است که مانع تبدیل برجام به قانون شدند، اکنون دست آقای ترامپ  برای لغو فرمان اجرایی پرزیدنت اوباما باز است و با در نظر گرفتن اعضای دولت او که همگی با برجام و سیاست‌های ایران در منطقه مخالف هستند، امید به ادامه اجرای برجام چندان زیاد نیست. تنها چیزی که کورسوی امید به اجرای برجام را زنده نگاه می‌دارد احتمال همکاری دولت آینده آمریکا با روسیه و ایران در پایان دادن به جنگ داخلی سوریه و نیز امکان تمایل دونالد ترامپ به باز شدن بازار اقتصادی ایران بر روی سرمایه‌گذاران آمریکایی است چون یکی از شکایت‌های وی از برجام این بوده که شرکت‌های آمریکایی از فرصت‌های اقتصادی در پسابرجام بهره‌ای نبرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید