۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:55
کد خبر : 8782932
۱۵:۵۶

۱۳۹۵/۰۹/۰۵
فرمانده سپاه دشتستان در سخنرانی قبل خطبه

نگرانی بسیج از توافق هسته ای سنگ اندازی جلو دولت نیست

بوشهر- فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه(ع) شهرستان دشتستان گفت: بسیج اگر نگران توافق هسته ای است قانون اساسی این اجازه را به بسیج داده است و سنگ اندازی جلو دولت نیست

به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتستان، سرهنگ پاسدار نعمت اله غلامپور در سخنرانی قبل از خطبه نماز جمعه برازجان با بیان اینکه بسیج قبل از جنگ، در طول دفاع مقدس و بعد از جنگ در سازندگی کشور وظیفه خود را به خوبی اجرا کرده است، اظهار داشت:  قبل از جنگ بسیج در خاموش کردن آتش کینه منافقین در تمام نقاط کشور، و دردفاع مقدس بسیجیان با نثار خون خود و بعد ازجنگ در زدودن گرد و غبار محرومیت از چهر کشور مهمترین نقش را ایفا کرده اند.

وی خاطر نشان ساخت:وظیفه بسیج تبیین دیدگاه های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است و وظیفه دارد نشریات معاندی که بر علیه انقلاب مطلب می زنند و توطئه افمکنی می کنند را شناسایی و اهداف آنها را افشا کند.

فرمانده سپاه دشتستان با بیان اینکه وظیفه دیگر بسیج سرکوب گروه های ضد انقلاب است، تصریح کرد: اگر در استان بوشهر و شهرستان دشتستان اشخاصی به صورت سازمان یافته می خوهند منافقین و مهره های شناخته شده نهضت ضد انقلاب آزادی را دوباره برگردانند وبرای فردی که جزء منافقین اول انقلاب بوده و بر علیه امام خمینی(ره) شعر سروده مراسم تجلیل بگیرند و تشویق کنند، بسیج رسالت دارد جلو این گونه کارها را بگیرد و برای مردم اافشا کند.

غلامپور افزود: اگر در خصوص ماموریت اصلی انقلاب و تفکرات امام(ره) آگاه سازی نشود و در مورد حق و باطل برای مردم روشنگری نشود، همانطوری که حضرت علی(ع) را شهید کردند و در روز عاشورا  سر مبارک امام حسین(ع) را روی نیزه کردند، دوباره این حوادث تکرار خواهد شد، زیرا در آن زمان ابوصفیان و فرزندانش برای مردم شناخته نشدند و حقانیت حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) نیز شناخته نشد.

انتهای خبر


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید