به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی ناطقی در خطبه های این هفته نماز جمعه هشتگرد،اظهار داشت: رسیدن به رشد کشور درهر کاری با الهام از فرهنگ وحماسه حسینی نداشتن مرز خاصی برای دفاع از اسلام و مظلوم یا همان تفکر بسیجی امکان پذیر است.
خطیب جمعه ساوجبلاغ در ادامه تشکیل بسیج را نهایت دوراندیشی وفراست امام راحل برای حفظ انقلاب و ارزش های اسلامی آن دانست.
وی با تسلیت فرارسیدن سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلا(ص) وشهادت امام حسن مجتبی(ع) وامام رضا(ع) وتسلیت درگذشت آیت الله موسوی اردبیلی، افزود: ایشان مبارزی خداشناس و یار وفادار وهمراه امام راحل ورهبرمعظم انقلاب بودند که زحمات زیادی برای اسلام وانقلاب متحمل شدند.
حجت الاسلام ناطقی در پایان با اشاره به هفته وقف خاطر نشان کرد: وقف سرمایه ای عظیم ومعنوی است که افراد در پیشگاه خداوند سرمایه وهزینه می کنند که اجر وثواب معنوی بسیاری برای جهان آخرت داشته و تا هروقت خیرات آن درجامعه جاری باشد ،نتایج مثبت آن نیز برای فرد ثبت وضبط می شود.