وی ادامه داد : امروز به خاطر سیاست های خصمانه آمریکا یک عرصه جنگ آنهم از نوعی خاص بر ما تحمیل می شود لذا در این عرصه و میدان کارزار هر کس بتواند به نفع کشور تلاش کند جهاد کرده است و اگر کسی بتواند در اقتصاد مقاومتی حرکت کند و به کشور کمک کند یک حرکت جهادی انجام داده است .
مجری اقتصاد مقاومتی کرمان گفت : رسالت سپاه در برابر تحریم ها در سه طیف تهدید سخت نرم نیمه سخت و توسعه و تعمیق انقلاب اسلامی بخش داخلی در مقابل انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن.
وی ادامه داد : رسالت سپاه در مورد عمق بخشی داخلی ،بحث کمک به دولت در خصوص سازندگی و محرومت زدایی است ، اجرای طرحهای ملی با استفاده از توان مازادی که سپاه دارد مانند اجرای پروژه هایی که قرارگاه خاتم الانبیا در حال انجام دادن آنها ست یا برنامههای بسیج سازندگی با استفاده از ظرفیت های گروه های جهادی ، لذا دومین ماموریت سپاه حضور در عرصه های اقتصاد مقاومتی است .
پاداش عنوان کرد : ماموریت بعدی که سپاه وارد شد بعد از ایراد فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی بود که در سال ۹۲ طبق بندهای ابلاغی ۲۴ گانه اقتصادی توسط رهبر به قوای سه گانه و ارکان اصلی نظام ابلاغ شد سپاه نیز از همان زمان شروع کرد .
مسئول جهاد سازندگی استان ابراز کرد : با فرمان رهبری با توجه به توانی که سپاه برای واگذاری اعتبارات و ظرفیت انسانی که در اختیار خود داشت شروع به واگذاری وام هایی در خصوص مردمی شدن اقتصاد که در بانک مهر اقتصاد داشت در عرصه خرد وارد شد و از سال ۹۲ در چهار عرصه و اکنون با بیش از ۱۸ عرصه در اقتصاد مقاومتی حرکت جهادی عظیمی را شکل داد .
وی افزود : با ارائه تسهیلات اقتصاد مقاومتی بیش از ۵۵۰۰ واحد اشتغال زایی در عرصه اقتصاد مقاومتی راه اندازی شد که به طور مستقیم پنچ هزار و پانصد نفر به صورت مستقیم به کار مشغول شدند و در این چهار سال به صورت غیر مستقیم در عرصه صنایع تبدیلی بیش از هفت هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد :بسیج سازندگی قصد دارد در عرصه صنایع تبدیلی صنعتی و صنایع تبدیلی روستایی الگو سازی اقتصاد مقاومتی را در شهرستانهای استان کرمان را ترویج کند لذا چند شهرستان سیرجان با برند مسقطی و شهداد با برند سیر ، زرند با برند سوهان ، کرمان با برند ،گیاهان دارویی و شهر بابک هم با برند فیروزه به عنوان نمونه اقتصادی استان کرمان معرفی شوند .