۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
20:12
کد خبر : 8783944
۰۰:۳۹

۱۳۹۵/۰۹/۰۷
رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد خبر داد:

راه اندازی اولین مرکز فوق تخصصی دیابت کشور در اشکذر

رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد :مرکز دیابت بیمارستان حضرت زینب (س) اشکذر را اولین مرکز تخصصی و فوق تخصصی دیابت در کشور عنوان کرد وگفت: امیدواریم با راه اندازی این مرکز بتوانیم خدمات درمانی مناسبی به بیماران دیابتی استان یزد ارائه دهیم.

رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد در گفتگو با خبرنگار بسیج از اشکذر، با اشاره به اینکه آمار دیابت در استان یزد آمار بسیار بالایی است، خاطرنشان کرد: چاقی و اضافه وزن یکی از مشکلاتی است که امروزه نیمی از مردم یزد از آن رنج می برند.

«دکتر آقایی» رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد به وجود 100 هزار بیمار دیابتی در یزد اشاره کرد و گفت: امروزه مسئله دیابت در استان یزد بر کسی پوشیده نیست و به یک زنگ خطر تبدیل شده است.

وی امسال را سال غلبه بر دیابت معرفی کرد و افزود: در همین راستا یزد به عنوان پایگاه کشوری غلبه بر بیماری دیابت معرفی شده است.

وی با اشاره به تنظیم سند ملی مقابله با دیابت گفت: در این سند هدف ما مقابله با دیابت از راهکار کنترل آن و جلوگیری از شیوع بیماری های جنبی مانند چاقی در افراد است.

آقایی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد جزو اولین دانشگاه‌هایی بود که توانست این سند را در استان یزد تدوین و کمیته‌های مختلف آن را تشکیل دهد.

وی با بیان اینکه بیمارستان های استان یزد هر کدام با توجه به ارائه جمیع خدمات، خدمات ویژه ای مانند قلب، زنان، ارتوپدی وغیره را انجام می دهند، خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده و صحبت هایی که با «حاج فضل الله شکاری» خیر سازنده بیمارستان حضرت زینب (س) اشکذر صورت گرفته است مقرر شد تا این بیمارستان در کنار ارائه کلیه خدمات درمانی، خدماتی را به بیماران دیابتی به صورت تخصصی و فوق تخصصی ارائه دهد.

رئیس مرکز تحقیقاتی درمانی دیابت یزد مرکز دیابت بیمارستان حضرت زینب (س) اشکذر را اولین مرکز تخصصی و فوق تخصصی دیابت در کشور عنوان کرد وگفت: امیدواریم با راه اندازی این مرکز بتوانیم خدمات درمانی مناسبی به بیماران دیابتی استان یزد ارائه دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید