پیگیری مشکلات معیشتی و بیکاری جوانان هندیجان با همکاری مسؤولان
امام جمعه هندیجان گفت:مشکلات مردم هندیجان در زمینه های معیشتی و بیکاری جوانان با همکاری و هماهنگی مسؤولان حل شود واز زحمات وتلاش های فرماندار برای پیگیری وضعیت موجود در هندیجان تقدیر وتشکر می شود.
به گزارش خبرنگار بسیج درهندیجان ،درخطبه های نماز جمعه این هفته در مصلای مسجد جامع امام جمعه هندیجان حجت الاسلام والمسلمین احمد ساری اصل ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد:مردم هندیجان ولایتی هستند ودردوران انقلاب وهشت ساله جنگ تحمیلی در جبهه ها حضوری فعال داشتند واکنون در تمام برنامه های ملی ومذهبی شرکت می کنند که خوشبختانه مسؤولان قدرشناس این مردم شهرستان هستند.
وی افزود:در هفته بسیج برنامه های تأثیرگذاری در شهرستان باهمکاری ناحیه سپاه و بسیجیان برادر وخواهر مخصوصا در افتتاح پروژه های محرومیت زدایی برگزارشد.
وی بابیان تشکیل بسیج در کشور گفت:در ۵آذر ۱۳۵۸به فرمان امام راحل بسیج تشکیل شد که اکنون بیش از ۲۰میلیون بسیجی در تمام نقاط کشور فعالیت دارند.
ساری اصل امام جمعه هندیجان عنوان کرد:فرهنگ بسیج از اهمیت وجایگاه ویژه ایی در جامعه برخوردار است وبه عنوان یک الگوی واقعی در دنیا صادر شده است.
وی با اشاره به کارشکنی آمریکا در برنامه برجام بیان کرد:آمریکا با تحریم های جدید در برجام کارشکنی نموده و با موضع گیرهای خود در حال فتنه سازی است که مسؤولان با هوشیاری در پیروی از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری در مقابل این گونه رفتارها ایستادگی خواهند کرد.