۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
01:20
کد خبر : 8784353
۱۶:۳۷

۱۳۹۵/۰۹/۰۷
مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه در سپاه خوی:

جامعه نیازمند ترویج وصیت نامه شهدا است

همزمان با هفته بسیج فرمانده سپاه خوی، مسئولین نمایندگی و حفاظت این شهرستان از خانواده شهید محمدلو دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خوی گفت: دیدار و سرکشی از خانواده شهدا در حقیقت فرصتي است براي بنده و امثال من كه به خودمان يادآوري كنيم ميراث دار چه خونهاي گرانبهايي هستيم

حجت الاسلام محمد رستمی، اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در راستای تعادل بخشی به جامعه، توسعه فرهنگی و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی می‌تواند نقش بسیار مهمی را ایفا کند.

وی تصریح کرد: ترویج وصیت نامه شهداء و زندگی نامه شهداء باید در جامعه امروزی الگو شود.

فرمانده سپاه خوی نیز گفت: دیدار از خانواده شهدا نتیجه تعامل و همکاری و ارتباط بین نسل امروز و دیروز است .

سرهنگ پاسدار محمد باقر علایی تصریح کرد: شهدا زنده اند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در راستای تعادل بخشی به جامعه، توسعه فرهنگی و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی می‌تواند نقش بسیار مهمی را ایفا کند.

در ادامه و پس از ذکر خاطراتی از پدر شهید محمدلو تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید