۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:21
کد خبر : 8784645
۱۳:۴۹

۱۳۹۵/۰۹/۰۸
در مراسم وداع با شهدای گمنام شهر فاضل آباد عنوان شد؛

بصیرت خود را در شناخت حق و باطل حفظ کنیم

امام جمعه شهر فاضل آباد و بخش کمالان در مراسم وداع با شهدای گمنام در مسجد جامع شهر فاضل آباد گفت:وظیفه ما در قبال شهدا این است که هوشیاری، بیداری، بصیرت را در تشخیص حق و باطل، خیر و شر، فتنه و فتنه گر، شناختن را و راهبر و راهزن حفظ کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج گلستان، سرهنگ محمود بیات کوهسار فرمانده بسیج سپاه علی آباد کتول در مراسم وداع با شهدای گمنام که در مسجد جامع شهر فاضل آباد برگزار شد، بیان کرد: اگر تاریخ معاصر خود را ورق بزنیم، 2 نام نیکو می بینیم، یکی امام خمینی (ره) و دیگر شهدا هستند.

وی اظهار کرد: در تاریخ معاصر ما که با انقلاب اسلامی عجین شده، دو نام نیکوی امام خمینی (ره) و شهدا می درخشد که برخی افراد معارض سعی دارند قداست این نام ها را نزد مردم از بین ببرند، اما از آنجا که نیت و اهداف این بزرگواران همواره خدایی بود، هیچگاه عزتمندی آن ها نزد مردم از بین نمی رود.

بیات کوهسار خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) با الگو گیری از نهضت بزرگ عاشورا  و امام حسین (ع) انقلاب کرد تا اسلام را احیا کند، به همین دلیل هم نام ایشان مانند قیام بزرگ عاشورا همواره در تاریخ زنده و راهشان پر رهرو خواهد ماند.

حجت الاسلام نجفعلی قاسمی امام جمعه شهر فاضل آباد و بخش کمالان نیز در این مراسم گفت: امشب افتخار داشتیم که فضای شهرمان معطر به عطر شهیدان گمنام شود.

وی با بیان اینکه شهدا از سرچشمه آب حیات نوشیدند و جاودانه شدند، اظهار کرد: شهدا مقام های عجیبی از جمله مقام شفاعت، مقام عالی نزد خداوند متعال و مقام شاهد بودن بر کردار و رفتارمان را دارند که ما با الگو گیری و ادامه دادن راه آن ها می توانیم از شفات آن ها در روز قیامت بهره مند شویم.

قاسمی تصریح کرد: شهدا از مُلک به ملکوت پر کشیدند. کسانی که سبقت و سرعتشان در عبودیت و بندگی خدا زبانزد است. این بزرگواران مقام بالایی دارند که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است.

وی با بیان اینکه شهدا رفتند تا انقلاب اسلامی پا برجا بماند، گفت: ما در این انقلاب شهدای زیادی داده ایم، از همین رو حتی شمار اندک مدیرانی که به بیت المال مسلمین دست درازی می کنند، برای ما زیاد است.

قاسمی با بیان اینکه گاهی دنیای ما غبار آلود شده و گرفتار بد عهدی ها و بد اخلاقی ها می شویم تا جایی که حتی برخی عقایدمان را زیر پا می گذاریم، افزود: شهدا همیشه شاهد بر اعمال ما هستند و هرگاه در زندگی و جامعه دچار مشکل می شویم، می آیند تا با از بین بردن غبار، فضای جامعه را تلطیف کرده و به ما کمک کنند، بی عزت نشویم.

امام جمعه فاضل آباد با اعتقاد به اینکه شهدا رفتند تا ما تو سری خور قدرت های مستکبر نبوده و عزیز و عزتمند باشیم، گفت: امروز وظیفه ما در قبال شهدا این است که هوشیاری، بیداری، بصیرت را در تشخیص حق و باطل، خیر و شر، فتنه و فتنه گر، شناختن را و  راهبر و راهزن حفظ کنیم.

قاسمی در پایان سخنان خود تاکید کرد: شهدا با روحیه و تفکر بسیجی و انقلابی مقابل دشمن ایستادند، ما نیز نباید به هر قیمتی به دشمن اعتماد و سازش کنیم. امروز می بینیم فعالیت های امریکا ضد برجامی است و لذا ما باید با روحیه بسیجی و انقلابی مقابل آن ایستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید