به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، مراسم یادبود مرحومه «مرضیه حدیدچی»(دباغ)، در مسجد جامع روستای خور ساوجبلاغ با حضور فرماندار، نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی، فرماندهان نظامی و انتظامی خانواده های معظم شهدا خانواده مرحوم دباغ و جمعی از مردم برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در این مراسم اظهار داشت: مرحومه حدیدچی انسانی بیدار، انقلابی، وظیفه شناس، مبارز، شجاع و بسیجی از تبار زنان انقلابی بود.
حجت الاسلام موحد افزود: این بانوی مبارز در جریان قبل از انقلاب راه و مسیر حق را برگزید و با تمام وجود در برابر جبهه باطل ایستادگی کرد.
وی تصریح کرد: این شخصیت انقلابی سیره و روش بزرگ بانوی اسلام حضرت زینب (س) را الگو و اسوه خود قرار داد.
نماینده ولی فقیه در سپاه استان البرز یادآور شد: در دورانی که حضور بانوان در عرصه بسیج و به دست گرفتن اسلحه کاری ناباورانه بود این بانو وظیفه شناس در دفاع از انقلاب تلاش های بسیاری کرد.
وی افزود: مرحومه مرضیه حدیدچی (دباغ) دوشادوش بنیانگذار کبیر انقلاب در تمامی میدانها حتی در نجف و فرانسه حضور یافت و در مقابل شکنجه ساواک سر خم نکرد.
مرضیه حدیدچی (معروف به طاهره دباغ) از مبارزان انقلاب اسلامی پنجشنبه هفته گذشته در سن 77 سالگی در بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) تهران درگذشت.
مرحومه دباغ از زندانیان سیاسی، فعال مبارز مسلحانه با حکومت پهلوی قبل از انقلاب و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و از بنیانگذاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود.
مرحومه دباغ که نشان ایثار داشت به همراه آیت الله جوادی آملی و محمد جواد لاریجانی یکی از سه نمایندهای بود که پیام امام خمینی (ره) را به گورباچف رساند.
مرحومه دباغ را همه مردم روستای خور می شناسند و در بسیاری از محافل و مراسم این روستاسخنرانی میکرد و شاگردان زیادی را تربیت کرده است.
گفتنی است، وی چند سالی بود که برای فرار از هوای آلوده تهران در روستای خور ساوجبلاغ سکونت داشت