۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:46
کد خبر : 8785139
۱۹:۴۱

۱۳۹۵/۰۹/۰۹

معرفی سرپرست جدید اداره منابع طبیعی پلدختر

در مراسمی سرپرست جدید اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان پلدختر معرفی شد
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان،طی حکمی از سوی مهندس نجفی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان مهندس شهرام میررضایی  به عنوان سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان پلدختر منصوب شد.
حجت اله سنجابی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی منابع طبیعی لرستان در مراسم تودیع ومعارفه رئیس جدید اداره منابع طبیعی پلدختر اظهار داشت:تغییر وتحول در سیستم اداری امری طبیعی و این خود باعث تحرک و پویایی در کارها می شود.
وی با تاکید براینکه حفاظت از جنگل ها و درختان عزم همگانی می خواهد  بیان کرد:در خصوص قطع درختان،تصرف اراضی ملی و آتش سوزی ها مردم باید فرهنگ استفاده از منابع طبیعی را ترویج کنند.
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی منابع طبیعی لرستان تاکید کرد:اداره کل منابع طبیعی هم در این راستا تمام توان خود را برای ترویج این فرهنگ به کار می گیرد.
شهرام میررضایی رئیس جدید اداره منابع طبیعی و آبخیز داری پلدختر در این جلسه با اشاره به اینکه پلدختر نیازمند توجه ویژه اداره کل منابع طبیعی لرستان است گفت:اداره منابع طبیعی با توجه به وضعیت جغرافیایی و وسعت عرصه های جنگلی ومنابع طبیعی نیازمند نیروی انسانی و امکانات مجهزتری هستیم.
در پایان شهرام میررضایی به عنوان سرپرست جدید اداره منابع طبیعی پلدختر معرفی و از زحمات عابدین میردریکوندی رئیس قبلی قدردانی شد.
شهرام میررضایی،کارشناس ارشد منابع طبیعی ،مسئولیت معاون و حراست اداره منابع طبیعی پلدختر  وسابقه 12ساله خدمت در منابع طبیعی را در کارنامه کاری خود دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید