۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
00:55
کد خبر : 8785486
۱۲:۱۲

۱۳۹۵/۰۹/۱۱
در زاهدان انجام شد

پیکر شهید گمنام در تیپ 110 سلمان فارسی زاهدان تشییع و خاکسپاری شد

پیکر پاک و مطهر آخرین شهید از جمع شهدای گمنام اخیر وارد شده به سیستان و بلوچستان ا بر دستان مردم مومن و ولایتمدار شیعه و سنی زاهدان تشییع و در تیپ 110 سلمان فارسی زاهدان به خاکسپرده شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سیستان وبلوچستان ، سیستان و بلوچستان این هفته مفتخر به عطر معطر پیکر پاک 10 شهید گمنام دوران دفاع مقدس شد که در شهرستان های زاهدان، زابل، خاش و هامون تشییع و خاکسپاری شدند.
امروز نیز آخرین شهید از جمع این شهدا با حضور پرشور اقشار مختلف مردم شیعه و سنی و شماری از مسئولان در زاهدان تشییع و در محوطه تیپ 110 سلمان فارسی آرام گرفت.
مردم سیستان و بلوچستان علاقه ای خاص و مثال زدنی به شهدا به ویژه شهدای گمنام دارند به طوری که از 27 صفر مصادف با ورود پیکر پاک و مطهر این شهدا به استان تا کنون بارها و بارها در مساجد، حسینیه ها و مراکز علمی و دانشگاهی میزبان این شهدا برای انجام مراسم وداع بودند.
به گفته حجت الاسلام سیدمحمدکاظم طباطبایی یکی از روحانیان برجسته سیستان و بلوچستان موجب افتخار و مباهات است که خیلی از مساجد، حسینیه ها و دانشگاههای استان در این مدت به عطر مطهر شهدای گمنام متبرک شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته مصادف با سالروز رحلت رسول مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) پیکر 2 شهید در خاش، 2 شهید در زاهدان و یک شهید در زابل، روز سه شنبه پیکر 2 شهید گمنام در زابل، پیکر 2 شهید گمنام روز چهارشنبه همزمان با شهادت امام رضا(ع) در شهر علی اکبر شهرستان هامون و پیکر آخرین شهید امروز در تیپ 110 سلمان فارسی تشییع و خاکسپاری شد.
سرهنگ پاسدار حمزه دهقان افزود: با تشییع و خاکسپاری این 10 شهید گمنام، هم اینک سیستان و بلوچستان مفتخر به میزبانی 77 شهید گمنام در 30 نقطه استان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید