۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:20
کد خبر : 8785743
۱۶:۰۷

۱۳۹۵/۰۹/۱۲

سرعت وزش باد در بانه از 134 کیلومتر بر ساعت گذشت

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، محمد ویسی امروز در گفت و گو با خبرنگار آرباباخبر، با اشاره به سرعت وزش باد در بامداد روز جمعه گفت: سرعت وزش باد در بامداد روز جمعه 134 کیلوکتر بر ساعت گزارش شده  است که متاسفانه خرابی هایی نیز به همراه داشته است.

وی همچنین به میزان بارش های دو روز اخیر در بانه نیز اشاره کرد و افزود: بارش باران که از روز بامداد روز پنجشنبه در این شهرستان  آغاز شده بود و تا صبح روز جمعه هم ادامه داشت که مجموع بارش ها در دو روز اخیر 134 میلی متر گزارش شده است.

وی بیشترین بارندگی در 48 ساعت گذشته را از ساعت 9:30 روز پنجشنبه تا ساعت 9 صبح روز جمعه عنوان کرد و افزود: در این مدت 96 میلی متر بارش در ایستگاه هواشناسی بانه به ثبت رسیده است.

رئیس اداره هواشناسی بانه در خصوص پیش بینی وضع هوای این شهرستان در اوایل هفته آینده هم گفت: از بعد از ظهر روز شنبه شاهد جوی پایدار در شهرستان بانه خواهیم بود که این جو تا روز دوشنبه پایدار خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید