۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:07
کد خبر : 8786254
۱۵:۰۱

۱۳۹۵/۰۹/۱۳

نیروهای ویژه عراق 23 محله موصل را آزاد کردند

فرمانده نیروهای ویژه عراق در عملیات آزادسازی موصل اعلام کرد که تعداد محله های آزاد شده در موصل به وسیله نیروهای ویژه به 23 منطقه رسیده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از تلگراف هرالد، فرمانده نیروهای ویژه عراق در عملیات آزادسازی موصل اعلام کرد که تعداد محله های آزاد شده در موصل به وسیله نیروهای  ویژه به 23 منطقه رسیده است.

بنا بر اعلام دو تن از فرماندهان نیروهای ویژه عراق نظامیان این کشور یک محله دیگر در موصل را از اشغال تروریست های داعش آزاد کرده و کنترل کامل این منطقه پر جمعیت را به دست گرفتند.

«مهند التمیمی» از فرماندهان نیروهای ویژه عراقی در مصاحبه با آسوشید پرس گفته است که نیروهای تحت فرماندهی وی پس از حدود یک هفته از ورود به محله «ظهور» موفق شدند کنترل کامل این محله را به دست بگیرند.

التمیمی در ادامه افزود که نیروهای تحت فرمان وی همچنین محله «قادسیه 2» را آزاد کردند.

با آزاد شدن این محله تعداد محله های آزاد شده به وسیله نیروهای ویژه به 23 محله رسیده است.

«حیدر فاضل» از دیگر فرماندهان عراقی گفت که نیروهای تحت فرمان وی موفق شدند در پیشروی های خود در محله ظهور محل اقامت و تمرین نظامی تروریست ها در محله ظهور را به کنترل خود در آورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید