۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
23:42
کد خبر : 8787561
۱۷:۰۲

۱۳۹۵/۰۹/۱۵
عضو شوراي اسلامي شهر تبريز:

نگرش تخصصي لازمه بهبود وضعيت است

عضو شوراي اسلامي شهر تبريز در سمينار تخصصي قير و آسفالت كه با حضور اساتيدي از كشور ايرلند برگزار شد، گفت: نگرش تخصصي و بروز به موضوعات، لازمه بهبود وضعيت و ارتقاي كيفي هر موضوعي است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، ايرج شهين باهر اذعان کرد: متاسفانه بخش قير و آسفالت سالهاست از مرحله تامين مصالح، طرح اختلاط و پخت و حمل تا مرحله پخش تغيير چنداني رخ نداده و روش هاي سنتي به خصوص پيمانكاري سنتي حاكم است.

رئيس كميسيون عمران و توسعه شوراي شهر تبريز هزينه سالانه آسفالت در شهر تبريز را بيش از يكصد ميليارد تومان اعلام و بیان کرد: بخش زیادی از بودجه عمراني شهر در حوزه آسفالت هزينه شده كه در صورت افزايش كيفيت و دوام آن، صرفه جويي قابل توجهی صورت خواهد گرفت.

وی ظرفیت علمي مهندسان تبريز و مجموعه عمراني شهرداري را قابل توجه و مطلوب ارزيابي و بر بهره گيري از دانش فني واجرايي آن ها تاكيد كرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید