۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
15:00
کد خبر : 8788222
۱۸:۰۶

۱۳۹۵/۰۹/۱۶
فرمانده سپاه عاشورا:

اشرافی گری چالش بزرگ انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه عاشورا در یادواره شهدای دانشجوی مراغه با اشاره به توطئه های استکبار جهانی برای ایجاد شکاف در بین آحاد جامعه، گفت: اشرافی گری چالش بزرگ انقلاب اسلامی در عصر حاضراست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، غلام عسکر کریمیان افزود: پایبندی به اصول اسلامی و انقلابی در کنار آرمان گرایی واقع بینانه به عنوان فرهنگ انقلابی و انقلابی گری در بین جوانان برومند این مرز و بوم رشد یافته است.

وی ادامه داد: هوشیاری جوانان و نسل های آینده در برابر ترویج فرهنگ منحط و غلط اشرافی گری، عافیت طلبی و محافظه گرایی به عنوان راهبرد دشمن و نظام استکبار در قالب جریان خزنده نفوذ ضروری است.

کریمیان هشدار داد: دشمن به دنبال دو قطبی کردن جامعه اسلامی و به دنبال آن ضربه زدن به وحدت وانسجام ملی بوده و در این راه از هیچ توطئه و نقشه ای دریغ نمی کند.

وی با اشاره به اینکه هرکس و جریانی که دلسوز کشور و نظام اسلامی بوده، انقلابی واقعی است، خاطرنشان کرد: هوشیاری آحاد ملت ایران در برابر تلاش عده ای معدود برای ایجاد دوقطبی به بهانه های کم ارزشی از جمله برگزاری کنسرت های موسیقی ضروری است.

فرمانده سپاه عاشورا تصریح کرد: ایجاد فضای وحدت شکنانه در داخل کشور به بهانه های واهی برای شنیده نشدن صدای حق طلبانه جبهه انقلابی و دلسوز نظام و انقلابی اسلامی بوده و نباید نسل جوان جامعه به دام این جریان های انحرافی بیافتند.

وی اظهار داشت: هکه آحاد جامعه اسلامی با وجود اختلاف سلیقه ها و برخی جهان بینی ها، در راستای تحقق آرمان های متعالی و اصیل اسلامی و انقلابی گام برداشته و دلسوز و حافظ حریم کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند.

غلام عسکر کریمیان با اشاره به توطئه های نرم استکبار جهانی در قالب جریان نفوذ، گفت: دشمن به دنبال تضعیف روحیه استکبار ستیزی ملت ایران به ویژه جوانان و دانشجویان به عنوان نسل آینده ساز کشور است.

وی بیان داشت: امیدواری به دوستی با دشمن و وعده های توخالی آنها خیال واهی است و امروز برای توسعه و اقتدار نظام و کشور باید از ظرفیت های بزرگ جوانان و موهبت های طبیعی میهن اسلامی استفاده های بهینه و اساسی شود.

کریمیان ادامه داد: نقشه های متعدد دشمن در طول سال های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و مجاهدت های جوانان پرشورو انقلابی شکست خورده و اکنون استکبار در قالب جریان نفوذ، به دنبال رخنه در افکار عمومی و نفوذ حاکمیتی در مراکز حساس و تصمیم ساز کشور است.

وی با اشاره به توانمندی های جوانان و نقش آنها در دفع تهدیدها و توطئه های نظام سلطه، تشریح کرد: آگاهی بخشی، روشنگری و بیدارتر شدن آحاد جامعه به عنوان پیام اصلی شهدا، چراغ راه جوانان در عرصه پیشرفت و تعالی علمی و فرهنگی آن هاست.

این فرمانده بسیجی در پایان سخنان خود، تاکید داشت: ظهور و بروز انقلاب اسلامی و اقتدار روزافزون نظام مقدس اسلامی به برکت خون شهدا، رهنمودهای رهبری و مجاهدت های جوانان پرشوری است که در سال های شکل گیری انقلاب اسلامی، در دوران دفاع مقدس و نیز در عرصه های علم و فناوری تلاش های بسیاری انجام دادند.

لطف الهی یقین رئیس دانشگاه مراغه نیز در سخنانی با بیان اینکه فضلیت یاد شهدا به ویژه شهدای دانشجو و شهیدان راه علم و فرهنگ، کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: با زنده نگه داشتن یاد شهدا، دانشجویان و جوانان پرشور عصر حاضر، ارزش های متعالی انقلاب اسلامی را سرمشق رشد و تعالی خود قرار دهند.

در پایان این یادواره، از خانواده های شهدای دانشجو با اهدای هدایایی تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید