۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:42
کد خبر : 8788644
۱۱:۴۴

۱۳۹۵/۰۹/۱۷
مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری؛

مردمی بودن ظرفیت هیئت های مذهبی باید حفظ شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری در نشست مدیران تبلیغات اسلامی گفت: هیئت های مذهبی ظرفیتی است برای شیعه و مردمی بودن این ظرفیت باید حفظ شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهار محال و بختیاری؛ سید جعفر مرتضوی با اشاره به فعالیت اداره امور قرآنی در امر ارزیابی و بررسی نقاط قوت و ضعف فعالیت های موسسات و خانه های قرآنی زیر مجموعه ی خود، گفت: فعالیت های ادارات تبلیغات اسلامی در حوزه های مختلف باید ارزیابی شود و از ادارات برتر و فعال تر به نحو شایسته تقدیر و تجلیل شود.

حجت‌الاسلام مرتضوی افزود: این اداره کل و ادارات زیر مجموعه در شهرستان ها فعالیت های خوب و شاخصی انجام می دهد، اما به نظر می رسد در گزارش دهی و انعکاس این فعالیت ها در بین عامه ی مردم و جامعه، ضعف وجود دارد.

وی با اشاره به فعالیت در فضای مجازی و فعال کردن سایت ها و سامانه های زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی از جمله طوبی، سجام، سمتا و دیگر سامانه ها، ادامه داد: با توجه به اینکه قسمتی از ارزیابی ها از سازمان مرکز، به وسیله ی این فضاهای مجازی رصد می‌شود، باید به نحو شایسته و مقتضی، نسبت به تکمیل و ساماندهی اطلاعات خواسته شده اقدام شود، چه در ادارات شهرستان ها و از سوی کارشناسان مربوطه و چه در مرکز استان.

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری با بیان اینکه هیئت های مذهبی و در کل فعالیت های قرآنی و مذهبی و فرهنگی مردمی باید اداره شوند گفت: نباید اجازه داد که این هیئت ها و این فعالیت ها رنگ دولتی به خود بگیرد که اگر چنین شود فاتحه ی این مسائل را باید خواند، هیئت های مذهبی ظرفیتی است برای شیعه چون که  غیر شیعه ندارد این ظرفیت را و این ظرفیت ها باید مردمی حفظ شود.

حجت‌الاسلام مرتضوی افزود: هدف از ثبت و ساماندهی و راه اندازی این سامانه ها و این سایت ها و این مجوز ها دو دلیل است، یکی جلو گیری از ایجاد انحراف و شناسایی آسیب ها و رفع آنها و دیگر دادن مجوز فعالیت که اگر خدای ناکرده در حادثه یا رخدادی تلفات جانی و مالی به وجود آمد، مسئول هیئت چیزی برای ارائه داشته باشد و با این مجوز بتواند به‌عنوان یک شخصیت حقوقی از امکانات موجود از جمله بیمه، برق، گاز  و دیگر امکانات استفاده کند.

معاون فرهنگی، پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی هم در این نشست گفت: ثبت نام مداحان در سامانه ی طوبی به خوبی انجام شده ولی رضایت بخش نیست و انتظار ما از کانون مداحان استان این بوده که نسبت به اطلاع‌رسانی و ثبت نام دیگر مداحان استان هم اقدام شود.

حجت‌الاسلام حسن بت شکن افزود: به منظور ثبت هیئت های مذهبی، با توجه به اینکه بیشتر هیئت های مذهبی در روستاها هستند و دست رسی به امکاناتی از جمله اسکنر ندارند، هم تدابیری اندیشیده شده و امید است بتوانیم تا پایان سال نسبت به ثبت هزار و ۳۰۰ هیئت مذهبی استان اقدام کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید