۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:37
کد خبر : 8789359
۱۲:۲۰

۱۳۹۵/۰۹/۱۹
رئیس اوقاف و امورخیریه جلفا:

وقف وسیله ای برای فقرزدایی است

رئیس اوقاف و امورخیریه جلفا با بيان اينكه وقف وسیله ای برای فقر زدايي است، گفت: وقف از اصلی ترین باقیات الصالحات بوده و كسي که وقف می كند در تاريخ شريك می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، حجت الاسلام عمادی با بیان اینکه فرهنگ وقف با ظهور اسلام در جامعه گسترش یافته، افزود: وقف ارتباط تنگاتنگی با مصالح عمومی دارد، به خصوص در جوامعی که اختلاف طبقاتی در آن زیاد است، به وسیله وقف، ثروتمند به فقیر می‌اندیشد و توانا به سراغ ناتوان می‌رود و خیلی از نیازمندیهای عمومی از این راه می‌تواند برطرف شود.
وي تصریح کرد: امروز ازدواج جوانان، کمک به فقرا، خیرات و مبرات، کمک به دانشجویان، توسعه حوزه های علمیه واز جمله اهداف عمومی جامعه هستند که می‌تواند توسط وقف تحقق پیدا کند.
حجت الاسلام عمادی در ادامه با اشاره به برنامه های اجرایی در هفته وقف، بيان داشت: دیدار با امام جمعه و فرماندار شهرستان، دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، تجلیل از برترین های سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی، افتتاح ساختمان امام زاده سیداحمد شاهمار و برگزاری چندین نشست و سخنرانی با موضوع وقف از جمله برنامه های اجرایی اداره اوقاف در این هفته است.
رئیس اوقاف و امور خیریه جلفا همچنین موقوفات شهرستان را بیش از ۵۰ مورد برشمرد و بيان کرد: در سال ۹۵ نیز شش مورد وقف در زمینه های فقرزدایی، کمک به هزینه های مساجد و عزاداری های حسینی داشته ایم که نشان از پایبندی مردم نوع دوست این شهرستان به سنت حسنه وقف است.
وي در پایان با قدرداني از کسانی که در جهت عمران و آبادی موقوفات و بقاع متبرکه با اداره اوقاف شهرستان همکاری داشتند، وقف را زمینه ساز رشد و شکوفایی فرهنگ اصیل اسلامی در جامعه دانست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید