وی گفت: استفاده بی محابا از فناوری های خارجی در زیرساخت های حیاتی و حساس سایبری کشور یک تهدید به حساب می آید که این پروژه می تواند منجر به خرابکاری در این زیرساخت ها شود. بر این اساس باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی همچنین تبعیت محض از استانداردهای امنیتی دنیا را در حوزه فضای سایبری مناسب ندانست و گفت: ما معتقد نیستیم که به طور کل استفاده از تکنولوژی های روز را منع کنیم، بلکه با قدم به قدم پیش رفتن با الگوریتم های خارجی موافق نیستیم و باید به فکر بومی سازی این الگوریتم ها در کشور باشیم.
کریمی با اشاره به جنبه های مختلف تهدیدزای فضای مجازی در زیرساخت های مهم، حیاتی و حساس کشور گفت: باید برای کاهش آسیب پذیری ها و ایمن سازی در این فضا اقدامات زیرساختی انجام شود در این راستا سازمان پدافند غیرعامل و قرارگاه پدافند سایبری در این حوزه ایجاد شده است.
عضو سازمان پدافند غیرعامل با اشاره به مقوله های مرتبط با امنیت در فضای مجازی از جمله وجود سلاح سایبری، تهدیدات سایبری و همچنین دفاع سایبری گفت: هم اکنون سلاح سایبری با هدف وارد کردن خسارت به زیرساخت های مهم و حیاتی کشورها تولید می شود که ویروس استاکس نت یکی از این سلاح های سایبری بوده است.
وی با اشاره به صرف هزینه بسیار زیاد توسط دولت ها برای هدف قرار دادن زیرساخت های حیاتی کشورهای مختلف گفت: باید تمامی این معایب را در فضای سایبر ببینیم و بی محابا وارد این فضا نشویم.
کریمی با اشاره به سیر تکاملی سلاح های سایبری و انواع جنگ سایبری که از سوی کشورهای مختلف از جمله آمریکا تعریف می شود، گفت: ایمن سازی زیرساخت های حیاتی کشور از جمله اقداماتی است که می تواند در برابر آسیب پذیری های این بخش موثر باشد.
عضو سازمان پدافند غیرعامل افزایش پایداری و تولید قدرت در حوزه سایبری و تداوم فعالیت های ضروری برای مدیریت بحران را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که توسط سازمان پدافند غیرعامل برای جلوگیری از آسیب پذیری زیرساخت های سایبری حیاتی و حساس کشور تعریف شده است.
به گزارش مهر، اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی توسط کانون توسعه دهندگان وب فارسی و با حمایت وزارت ارتباطات و سازمان پدافند غیرعامل در مرکز همایش های وزارت ارتباطات در حال برگزاری است.