همایش قرآن، پیامبر اعظم(ص) و بسیج برگزار شد
وی افزود: در طی این سالها ۶ واحد قرآن و عترت در اقشار مختلف بسیج راهاندازی شده است و شعار ما نیز این بوده که بزرگترین شبکه قرآنی مردمی را در تهران برگزار کنیم؛ در همین راستا بیش از ۱۵۰۰ پایگاه آغاز به فعالیتهای قرآنی کرده است.
قربانی تصریح کرد: یکی از دیگری فعالیتهای سازمان تشکیل پایگاه اطلاعرسانی و پورتال برای مهدهای قرآنی بوده است؛ همچنین تشکیل ۳۱۹ مهد قرآنی با حدود ۲۴۰۰ کودک و ۲۱۰ پیش دبستانی و ۳ هزار نونهال از دیگر اقدامات سازمان است.
وی افزود: در جهت احیای مکتبخانهها در مجموعه حدود ۷۰۰ مکتبخانه با حضور ۸ هزار ۸۰۰ نفر تشکیل شده است همچنین از دیگر برنامههای بنیادین سازمان ورود به عرصه حفظ قرآن بوده است؛ چنانکه ۴۰ شعبه حفظ قرآن و بیش از ۱۰۰ واحد تخصصی حفظ تشکیل شده که در آنها حدود ۸ هزار حافظ در حال فعالیت هستند. همچنین ۵۹۳ مربی، ۳۵۰ ارزیاب قرآنی و حدود ۱۵۰ هزار نفر در بحث نهضت قرآنی برای ریشهکن کردن بیسوادی قرآنی بین بسیجیان فعالیت میکنند.
قربانی با بیان سایر فعالیتهای سازمان قرآن و عترت بسیج تصریح کرد: آموزش ترجمه و مفاهیم، برگزاری دورهها و مسابقات قرآنی، کارگاههای سبک زندگی، نهجالبلاغه و مهدویت از دیگر فعالیتهای سازمان است؛ همچنین سازمان به جریان سازی و رصد فعالیتهای قرآنی پرداخته و در این راستا بیش از ۱۱ عنوان کتاب، ۳۰ لوح فشرده و ۱۳۵ فیلم و مستند تولید شده است.
وی افزود: در بخش فعالیتهای هنری نیز گروه تواشیح پیامبر اعظم(ص) با حضور قاریان ممتاز تشکیل شده که در مدت حدود یک سال حدود ۱۷ اثر ملی و بینالمللی تولید شده است. همچنین در عرصههای تبلیغی بهویژه خلأهای که در زمینه شهدای قرآنی وجود داشت دبیرخانه شهدای قرآنی تشکیل شد.