۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:19
کد خبر : 8791998
۱۲:۴۷

۱۳۹۵/۰۹/۲۴

قاچاق بیش از ۴۲ تن برنج در شهرستان عسلویه

بوشهر_فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه از توقیف دو دستگاه کامیون کشنده حامل ۴۲ تن ۸۰۰ کیلوگرم برنج قاچاق خبر داد .
به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان عسلویه استان بوشهر، سرهنگ سهام صالحی بیان کرد: پس از کسب خبری مبنی بر اینکه ۲ نفر به وسیله دو دستگاه کشنده تریلر قصد حمل برنج قاچاق از شهرستان عسلویه را دارند، سریعا این موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با انجام ایست و بازرسی موقت توسط پلیس در محور تردد محموله قاچاق، ماموران هر دو کامیون کشنده که قصد خروج از شهرستان عسلویه را داشتند،متوقف کردند، افزود: در بازرسی از هر دو کامیون ۴۲ تن و ۸۰۰ کیلوگرم برنج قاچاق کشف شد.

وی با بیان اینکه ارزش این محموله طبق برآورد کارشناسان چهار میلیارد ریال برآورد شده است، عنوان داشت: در این رابطه دو متهم دستگیر و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید