وی با اشاره به وضعیت فعلی جهان اسلام و فتنه های آن و جنگ های منطقه ابراز داشت: در حال حاضر اینطور نیست که اگر امروز درگیر جنگ مذهبی هستیم بر وحدت تاکید بیشتری کنیم و اگر درگیر آن نبودیم هر چه که دلمان می خواهد بگوییم، وحدت هم مبنای عقلی و هم مبنای فقهی و شرعی دارد.
عضو شورای مرکزی امت واحده خاطر نشان کرد: متاسفانه عده ای از درصد بصیرت پایینی نسبت به مسائل منطقه و لزوم وحدت برخوردار هستند و باید گفت که این افارد باید اوضاع خطرناک منطقه را ببینند که هر لحظه ممکن است آتش این فتنه به درون کشور ما نیز شعله ور شود لذا باید وحدت را برای حفظ انسجام ملی و یکپارچگی اقوام رعایت و احتیاط کرد.
همازاده در پایان بیان داشت: مسلمانان باید از مطرح کردن علنی حرف هایی که باعث کینه توزی می شود به جد خودداری کنند تا وحدت میان آنها بیشتر شود.