علائم فساد در گوشت قرمز را بشناسیم
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی لیکک شهرستان بهمئی گفت: آگاهی از علائم صحت یا فساد گوشت برای همه شهروندان، به منظور جلوگیری از بیماریها لازم است.
زینب مجلسی اصل افزود: هرگونه تغییر رنگ چربی گوشت و
استشمام بوی بد، از علائم اکسیداسیون و فساد چربی گوشت است.وی اظهار داشت:
گوشت قرمز سالم، نباید هیچگونه بوی تعفن و ترشیدگی بدهد و در محل اتصال
گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی که نشانه فساد عمقی در گوشت است به
مشام برسد.مجلسی اصل تصریح کرد: همچنین ظاهر گوشت، لزج(لغزنده)، چسبنده و
مترشح نباشد و خشک و یا چروکیده بودن گوشت، از علائم نگهداری گوشت در شرایط
نامناسب و غیر بهداشتی است.وی هر گونه تغییر رنگ گوشت قرمز را، از قرمز به
سبز، قهوه ای، خاکستری و سیاه و همچنین کپک زدگی از علائم فساد گوشت
برشمرد.این کارشناس یکی از نشانههای گوشت قرمز سالم را، ممهور شدن به مهر
بهداشتی دامپزشکی دانست وافزود: اگر گوشت به صورت بستهبندی عرضه شود، باید
دارای تاریخ تولید، انقضاء و مشخصات کارگاه بستهبندی باشد
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار