علائم فساد در گوشت قرمز را بشناسیم

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی لیکک شهرستان بهمئی گفت: آگاهی از علائم صحت یا فساد گوشت برای همه شهروندان، به منظور جلوگیری از بیماری‌ها لازم است.
کد خبر: ۸۷۹۵۳۲۰
|
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۸
زینب مجلسی اصل افزود: هرگونه تغییر رنگ چربی گوشت و استشمام بوی بد، از علائم اکسیداسیون و فساد چربی گوشت است.وی اظهار داشت: گوشت قرمز سالم، نباید هیچ‌گونه بوی تعفن و ترشیدگی بدهد و در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی که نشانه فساد عمقی در گوشت است به مشام برسد.مجلسی اصل تصریح کرد: همچنین ظاهر گوشت، لزج(لغزنده)، چسبنده و مترشح نباشد و خشک و یا چروکیده بودن گوشت، از علائم نگهداری گوشت در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی است.وی هر گونه تغییر رنگ گوشت قرمز را، از قرمز به سبز، قهوه ای، خاکستری و سیاه و همچنین کپک زدگی از علائم فساد گوشت برشمرد.این کارشناس یکی از نشانه‌های گوشت قرمز سالم را، ممهور شدن به مهر بهداشتی دامپزشکی دانست وافزود: اگر گوشت به صورت بسته‌بندی عرضه شود، باید دارای تاریخ تولید، انقضاء و مشخصات کارگاه بسته‌بندی باشد
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار