۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
18:38
کد خبر : 8795654
۱۳:۳۶

۱۳۹۵/۱۰/۰۱
به همت سپاه خاش برگزارشد

اجرای کار جهادی با تنقلات ومیوه در شب یلدا

تعداد 250 بسته شامل غذای گرم، تنقلات و میوه بین جمعی از نیازمندان و بیماران در حال مداوا در کمپ های ترک اعتیاد و ایتام بخش مرکزی خاش توزیع شد
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سیستان وبلوچستان به همت سپاه شهرستان خاش ،بخشداری مرکزی، جمعیت هلال احمر، کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، بهزیستی، اداره ورزش و جوانان و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش و با حضور جمعی از ورزشکاران مدال آور بین المللی و ملی، داوطلبان هلال احمر، بسیجیان جهادی، و غیره 250 بسته شامل غذای گرم، تنقلات و میوه بین جمعی از نیازمندان و بیماران در حال مداوا در کمپ های ترک اعتیاد و ایتام بخش مرکزی خاش توزیع شد.
به گزارش بسیج یلدا یک سنت باستانی است که در آن ایرانیان این شب را شب تولد ایزد مهر «میترا» می‎‎پنداشتند و به همین دلیل آن را جشن می‎ گرفتند.
یلدا به زمان بین غروب آفتاب 30 آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب اول ماه دی (نخستین روز زمستان) گفته می شود که خانواده های ایرانی در شب یلدا، معمولا شامی فاخر و همچنین انواع میوه ها به ویژه هندوانه و تنقلات رایج را مهیا کرده و با اجرای یکی از مهمترین دستورات دینی که همانا بجای آوردن صله رحم است، نشست فامیلی در منزل بزرگتر فامیل و خانواده برای همه به ویژه نوجوانان و کودکان جذاب و شیرین می کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید