به گزارش سرویس راهیان نورخبرگزاری بسیج، محمد قاسمیپور اظهار کرد: محتوا و درونمایه این کتابها تاریخ شفاهی دوران انقلاب و جنگ تحمیلی و ادبیات پایداری متناسب با این دو رویداد مهم معاصر کشورمان است.
او ادامه داد: دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری از سال ۱۳۹۰ تاکنون ۱۹۸ عنوان کتاب در این بخش منتشر کرده است که حدود ۳۵ عنوان آن از سوی انتشارات سوره مهر منتشر و در سراسر کشور توزیع شده است.
مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری اداره کل امور استانها و مجلس حوزه هنری کشور افزود: ۱۵۸ اثر نیز بعد از اخذ نظر کارشناسی از مرکز توسط حوزه هنری استانها منتشر و به زیور چاپ آراسته شده است. البته این آثار هم عمدتا اگر امکان توزیع در سطح ملی را پیدا کنند این ظرفیت را دارند که در دیگر استان ها نیز مورد توجه قرار گیرند.
او رویکرد حوزه هنری به ثبت و ضبط و تدوین و انتشار خاطرات مبارزان دوران انقلاب و رزمندگان، ایثارگران، جانبازان، خانوادههای معظم شهدا و... را مبتنی بر شرح وظایف و رسالتهای فرهنگی و هنری حوزه هنری دانست و خاطرنشان کرد: در واقع اهداف و اولویتهای ما در پرداختن به این خاطرات، تاکید بر اصول فرهنگی و تربیتی انقلاب، تاثیرگذاری فرهنگی و شناساندن اهداف انقلاب شکوهمند اسلامی به خانوادهها و نسل جوانی است که تجربه عملی از آن دوران ندارند.
قاسمیفر به تفاوت فعالیتهای انجامشده در حوزه هنری با دیگر دستگاهها پرداخت و توضیح داد: ما در حوزه هنری میکوشیم که به طور مثال جنگ هشتساله را با رویکرد جامعی دنبال کنیم یعنی صرف رزمنده بودن، رزمندگی و حضور در میدان جنگ به تنهایی موضوع خاطره نیست بلکه زندگی در جبهه، پشت جبهه، جایگاه رزمنده در مقام یک پدر، مادر، فرزند و... نیز برایمان از همان درجه از اهمیت برخوردار است که امر رزمندگی برایمان مهم است. ضمن اینکه دورههای مختلف زندگی افراد از دوران جراحت و جانبازی تا مهد پرورش و تربیت و...نیز مورد پرسش قرار میگیرد.
او اظهار کرد: حوزه هنری در این کتابها میکوشد همه مختصات و زوایای آن سالها را که سالهای تفاخر فرهنگی و تربیتی ماست برای مخاطبی که از آن دوران و سالها فاصله گرفته روشنتر کند.
منبع: ايسنا