۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
21:46
کد خبر : 8796258
۰۸:۱۳

۱۳۹۵/۱۰/۰۴
مدیر شیلات بهبهان خبرداد:

تشکیل کارگروه توسعه شیلات در بهبهان

مجید شکاری اظهار کرد: جلسه مشکلات پیش رو توسعه شیلات در فرمانداری بهبهان مورد نقد و بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی در جهت فعال شدن فعالیت های آبزی پروری در سطح شهرستان گرفته شده است.
وی ادامه داد:  در آینده نزدیک اقدامات اساسی در زمینه پرورش ماهی در حوزه شهرستان صورت خواهد گرفت .
وضعیت صادرات انواع محصولات شیلاتی و قدرت بالای ارزآوری امروزه در همه جهان شناخته شده است و سرمایه گذاری در این مقوله بسیار مفید و اشتغالزا است.
همه زمینه های لازم برای توسعهبخش شیلات شهرستان بهبهان و ایجاد اشتغالزایی در این زمینه نیازمند همت و هماهنگی بیشتر مسئولان است.
مهم ترین بخش از اقتصاد مقاومتی استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های داخلی و تکیه بر توان داخلی است که می تواند نقش بسزایی در رشد و توسعه و پیشرفت جامعه و همچنین تولید محصولات بومی داشته باشد.
شیلات و آبزی پروری در بعضی از کشورها بعنوان محور سرمایه گذاری تبدیل شده است و امید است با همایت دولت بتوانیم سهم بسیار خوبی در این زمینه داشته باشیم.
در مرحله نخست آگاهی سازی و آموزش نیرو های توانمند در زمینه آبزی پروری و شیلات است که می تواند در توسعه و تولید محصولات آبزی نقش بسزایی داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید