۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
15:40
کد خبر : 8797976
۱۰:۵۹

۱۳۹۵/۰۹/۲۴

شناسایی منطقه رزمایش توسط پهپاد «سیراف»

پهپاد «سیراف» با پرواز بر فراز منطقه عمومی رزمایش، عملیات اطلاعات شناسایی را انجام و تصاویر را به صورت آنلاین در اختیار ایستگاه زمینی قرار داد.
به گزارش سرویس بسیج نیروی مقاومت مردمی خبرگزاری بسیج،  پهپاد «سیراف» در سومین روز از رزمایش محمد رسول الله(ص)_۴ با پرواز بر فراز منطقه عمومی رزمایش، عملیات اطلاعات شناسایی را انجام و تصاویر را به صورت آنلاین در اختیار ایستگاه زمینی قرار داد.
 
این پهپاد خردادماه امسال و در جریان رزمایش بیت المقدس ۲۸ رونمایی شد. پهپاد «سیراف» دارای بُرد بیش از یکصد کیلومتر و قابلیت یک ساعت مداومت پروازی است.
 
پهپاد سیراف که قادر به تصویربرداری و ارسال آنلاین تصاویر به پست فرماندهی است، توسط متخصصان دانشکده پدافند مرکز آموزش توپخانه نزاجا ساخته شده است.
 
امیر پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش چندی پیش به خبرنگار دفاع پرس گفته بود که بنا داریم این پهپاد را به سر جنگی مسلح کنیم و انتحاری شود.
 
انتهای پیام/ 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید