۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
05:14
کد خبر : 8797995
۱۵:۱۴

۱۳۹۵/۱۰/۰۶
نماینده ولی‎فقیه در لرستان :

بصیرت مردم از مهمترین عوامل نابودی فتنه بود

نماینده ولی‎فقیه در لرستان گفت : بصیرت مردم از مهمترین عوامل نابودی فتنه بود زیرا مردم قدرت تشخیص حق از باطل را پیدا کرده بودند.
به گزارش" خبرگزاری بسیج از لرستان "، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولیفقیه در استان در دیدار بصیرت‌جویان نیروی انتظامی لرستان ضمن گرامیداشت هفتم دی‌ماه روز بصیرت اظهار داشت : یکی‌از ادبیاتی که در تاریخ انقلاب اسلامی برجسته شد «بصیرت» بود واژه بصیرت گرچه در قرآن و روایات و منابع دینی آمده اما بعد از ماجرای فتنه ۸۸ این واژه احیا و برجسته شد و در جای خودش قرار گرفت.

وی افزود: یکی‌از ویژگی‌های مقام معظم رهبری این است که ایشان احیاگر ادبیات جدید در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است کمااینکه واژه‌های بصیرت، جهاد کبیر، اقتصاد مقاومتی، الگوی مصرف ، همت مضاعف ادبیاتی بودند که در انقلاب اسلامی ایران احیا و برجسته شدند.

نماینده ولیفقیه در لرستان بصیرت را یک امر قلبی و درونی و به‌عبارتی بیداری درونی را بصیرت گویند،دانست و عنوان داشت : بصیرت در جایی به کار می‌رود که حق با باطل مشتبه شده باشد کمااینکه در جریان فتنه ۸۸ رهبر معظم انقلاب بصیرت را ضرورت دانستند و بحث خواص بی‌بصیرت را مطرح کرد.

وی در رابطه با نحوه شکل‌گیری فتنه و زوایای آن،تصریح کرد: وقتی به تاریخ انقلاب نگاه می‌کنیم می‌بینیم انقلاب اسلامی ایران تقابل دو اراده یکی اراده الهی و دیگری اراده استکبار بود وقتی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۵۷ به پیروزی رسید امام خمینی(ره) فرمود: این پیروزی، پیروزی جنود الله بر جنود شیطان است و وقتی نیز لانه جاسوسی تسخیر شد امام باز فرمود این غلبه مستضعفین بر مستکبران است.

میرعمادی خاطر نشان کرد : استکبار جهانی همواره برای از پای درآوردن ملت ایران به‌دنبال فرصت بود و در اوایل انقلاب شاهد هستیم جنگ عراق بر کشور ما تحمیل شد و علیرغم این‌که انقلاب، لشکر و کشور ما آمادگی لازم برای جنگ را نداشت سرانجام اراده الهی بر خواست دشمن غلبه کرد و ملت ایران پیروز شدند.

وی بصیرت افزایی را در انتخابات مهم دانست و گفت : با توجه به این‌که چون انتخابات برای دشمن یک فرصت است لذا بصیرت در انتخابات لازم است.

وی بیان کرد : در انتخابات سلایق مختلف و تفکرات گوناگون و جناح‌های متعدد وارد میدان می‌شوند اینجاست که همیشه از پیروزی انقلاب تا الان و در آینده انتخابات برای دشمن یک فرصت بوده، هست و خواهد بود، انتخابات همچنین برای مردم یک فرصت است که مردم به صحنه بیایند و کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند.

نماینده ولیفقیه در لرستان ضمن اشاره به این‌که در بعضی انتخابات دشمن موفق شد که از جمله این انتخابات میتوان از انتخابات سال ۸۸ نام برد، ادامه داد: یکی‌از عوامل شکل‌گیری فتنه ۸۸ برنامه‌ریزی دقیق دشمن بود کمااینکه عوامل براندازی کشورهای دیگر در جمهوری اسلامی ایران نیز از دیگر عوامل بود بدین معنا که دشمن تجربه برندازی کشورهای دیگر را در فتنه ۸۸ به‌کار گرفت.

آیت‌الله میرعمادی افزود : استفاده از رسانه‌ها و استفاده از رنگ خاص و شناسایی افرادی‌که زمینه پرخاشگری و اعتراض دارند و همچنین تشویق این افراد برای کاندیداتوری از دیگر عواملی بود که باعث فتنه ۸۸ شد.

امام جمعه خرم‌آباد در بیان عوامل خاموش شدن فتنه ۸۸ اظهارکرد: درایت و تیزبینی رهبر معظم انقلاب باعث خاموش شدن فتنه شد کمااینکه بصیرت مردم نیز از مهمترین عوامل نابودی فتنه بود زیرا مردم قدرت تشخیص حق از باطل را پیدا کرده بودند.

 
انتهای خبر /ز


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید