حجت الاسلام زینی وندیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از لرستان گفت: نه دی یکی از نقشه های دشمن بود که ده سال قبل دنبال همچنین قضیه ای بود انتخابات بهترین موقعیت برای آنها بود.
وی بابیان اینکه در زمان انتخابات در سایر کشورها نیز صهیونیستها و غرب آشوب به پا می کردند و انقلاب های مخملی به وجود می آوردند گفت: دشمنان ایران اسلامی نیز با توجه به حساسیت انتخابات ایران درسال 88قصد داشتند انقلاب مخملی را در کشور به وجود آورند.
زینی وندیان افزود: دشمنان از اختلافات حزبی سوء استفاده کردند واین آشوب را به وجود آوردند هرچند در داخل نیز به این آشوبها دامن زدند.
امام جمعه زاغه بااظهار تاسف ازاینکه خواص در مورد فتنه 88موضع گیری محدودی داشتند گفت: وقتی دشمن درزمین ما بازی می کند باید هوشیار باشیم واگر انسان بصیرت داشته باشد باید برعلیه دشمن موضع گیری کند.
وی ادامه داد: تدابیر و موضع گیری شفاف مقام معظم رهبری و بصیرت مردم نقش اصلی در سرکوب کردن فتنه 88بود.
امام جمعه زاغه تاکید کرد: 9دی خطرناک ترین فتنه بعداز پیروزی انقلاب اسلامی است وبرای اینکه مردم نکنند دوست ودشمن خودرا بایستی 9دی ماندگار شود.