۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
10:15
کد خبر : 8798191
۲۰:۲۰

۱۳۹۵/۱۰/۰۵
نماينده‌ی مردم دشت آزادگان در مجلس شوراي اسلامي:

بیمه‌ی روستایی برکت، خدمتی ماندگار برای محرومان

نماینده‌ی مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: خیلی ازمردم تحت پوشش بيمه‌ی بنياد بركت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار گرفته‌اند و مشکلات‌شان در حوزه‌ی درمان تا حد قابل‌توجهی برطرف شده است.
به گزارش خبرگزاری بسیج، قاسم ساعدي که به مناسبت سالگرد تأسیس بنیاد برکت، درباره‌ی عملکرد این بنیاد در استان خوزستان سخن می‌گفت، تأکید کرد: استان خوزستان، ‌منطقه‌اي زرخيز و شاهرگ حياتي كشور است، ولي متأسفانه برخی مناطق با محروميت‌ها و كمبودهاي فراواني روبه‌روست و مردم این مناطق سختي‌هاي را متحمل مي شوند، كه وجود بنيادهاي خير و تلاش‌گري مانند بنياد بركت به آن‌ها اميد دوباره مي‌دهد.

وي با تأكيد بر اين‌كه مردم استان خواستار استمرار كمك‌ها و فعاليت‌هاي بنياد برکت براي آبادني و كمك به حل مشكلات اين منطقه از كشور هستند، گفت: توجه و كمك به بخش‌هاي زيربنايي و توسعه‌اي استان مي‌تواند باعث اشتغال‌زايي و رفع محروميت‌هاي موجود شود.

ساعدي، اقدامات و خدمات بنياد بركت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در عرصه‌هاي توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، مدرسه‌سازي،‌ ساخت مسجد، تجهيز مراكز آموزشي و كمك به خانواده‌هاي بي‌بضاعت را مورد اشاره قرار داد و افزود: بي‌انصافي است كه اين همه خدمات اين تلاش‌گران را ناديده بگيريم و نمره‌اي كم‌تر از 20 به آن‌ها بدهيم، در حالي كه اين بنياد خالصانه، بي‌ريا و شبانه‌روز در حال محروميت‌زدايي و حل مشكلات مردم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید