۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
03:13
کد خبر : 8798434
۱۱:۵۷

۱۳۹۵/۱۰/۰۷
بیانیه سازمان بسیج مداحان:

حماسه نهم دی را به عنوان حرکتی بصیرت‌آفرین گرامی بداریم

پیام نهم دی این بود که: ای مستکبران عالم چنانچه تصور کرده‌اید با جنگ نرم و اردو کشی خیابانی می‌توانید مردم به پا خاسته ایران اسلامی را از صراط مستقیم انقلاب اسلامی منحرف کنید در تصور باطل هستید و هرگز به این قصد شوم نخواهید رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام جعفر واضحی سخنران و مبلغ حوزه علمیه با اشاره به فرارسیدن سالروز نهم دی به بیان نکاتی درباره وحدت پرداخت و گفت: طبق روایات و احادیث، اهل بیت(ع) قائل به وحدت در میان مسلمانان هستند و پیروزی بر استکبار از طریق یکپارچگی امت‌های اسلامی امکان پذیر خواهد بود.

سخنران و مبلغ حوزه علمیه ابراز داشت: استکبار در طول تاریخ بشریت در یک جبهه واحد قرار داشته است و اگر بنا باشد که اسلام هم با این جبهه مقابله کند، باید متحد و یکپارچه باشد؛ مسلمانان جهان باید زیر یک پرچم واحد در مقابل جهان کفر جمع شوند. امروزه تنها کشور اسلامی که در مقابل جهان کفر قد علم کرده و از کشورهای اسلامی و مظلوم دفاع می‌کند، جمهوری اسلامی ایران به رهبری حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه ای است.

کارشناس مسائل مذهبی تأکید کرد: هر شخص و شخصیتی که میان مسلمانان ایجاد اختلاف می کند، به اسلام خیانت کرده است؛ منظور از وحدت این نیست که شیعیان یا اهل سنت اعتقادات خود را کنار بگذارند، بلکه به دنبال حقیقت باشند و از توهین به بزرگان مذاهب خودداری کنند. باید به این نکته توجه داشت که امروزه ابزارهای رسانه‌ای بسیار قوی است؛ خانواده‌ها باید تفکر و جریان دشمنان اهل بیت(ع) را برای فرزندانشان معرفی کنند؛ اما این که جلسه‌ای هرچند خصوصی تشکیل و به لعن اشخاص پرداخته شود، امری مذموم و خلاف وحدت است و چنین چیزی در سیره اهل بیت(ع) وجود ندارد.

وی با اشاره به حماسه عظیم 9دی گفت: مقاطعی در طول تاریخ بشریت وجود دارد که بحران بزرگی به حساب می‌آمده است؛ انقلاب اسلامی ایران نیز در مقاطع خاص باید آن حقیقت درونی خود را نشان دهد؛ حماسه 9دی یکی از این مقاطع بود که حقیقت توحیدی بودن جامعه ایرانی را به رخ بشریت کشید. هر گاه دین و سیاست با هم در آمیخته می‌شوند، مردم جمهوری اسلامی ایران به خوبی پیوند میان این دو را به نمایش می‌گذارند؛ با وجود این که در ابتدا اختلافات میان دو جناح بود، اما زمانی که پای اعتقادات و اسلام به میان آمد، همه مردم یکپارچه وارد میدان شدند و از اعتقادات خود جانانه دفاع کردند.

این سخنران و مبلغ حوزه علمیه به نقش سازمان بسیج مداحان و دیگر تشکل‌های فعال در زمینه مداحی اشاره کرد و افزود: پس از تشکیل مراکز فعال در این زمینه، مداحی کشور به شکل سازمان یافته و تعریف شده ادامه فعالیت داد؛ این تشکل‌ها به خوبی می توانند در جامعه اثرگذاری داشته باشند و زمینه برای آشنایی مادحین با اشعار ناب و مقاتل صحیح فراهم شده است.

حجت‌الاسلام واضحی در پایان تأکید کرد: سازمان بسیج مداحان می‌تواند مداحان را از عامیانه خواندن به سمت عالمانه خواندن هدایت کند؛ وقتی اشعار و روضه‌ها عالمانه باشد در مردم اثر بیشتر گذاشته و معرفت افراد را نیز بالاتر خواهد برد.

سازمان بسیج مداحان به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 9دی بیانیه‌ای را صادر کرد.

در ابتدای این بیانیه آمده است: نهم دی‌ماه حماسه‌ای عاشورایی یکپارچه بود و حضور گسترده مردم نه برای حمایت از دولت یا رئیس جمهور بلکه فقط برای دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، دفاع از ولایت فقیه، دفاع از رهبر معظم انقلاب و دفاع از افکار و عقاید مطهر معمار و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام راحل(ره) بود. در نهم دی ماه نگاه این مردم عاشق به گونه‌ دیگری بود، آن‌ها با خالص‌ترین حضور خود و بدون هیچ چشم‌داشتی و یا منافع حزبی و گروهی با تمام وجود به کف خیابان‌ها آمده بودند، خروش و جوشش این بار مردم خالصانه و فقط برای دفاع از هویت و تمامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود که با تمام وجود دفاع از ولایت فقیه را فریاد زدند.

این بیانیه می‌افزاید: بر خلاف سایر مناسبت‌ها 9 دی ماه روز تعطیل نبود که رسانه‌ها بوق و کرنا کنند که مردم را در روز تعطیل آورده‌اند و یا به طمع مواد غذایی و ... گول زده‌اند، در این روز تاریخی همه ادارات، نهادها و دستگاه‌ها باز بودند و کارمندان و کارگران با وجود علاقه‌مندی به حضور در راهپیمایی 9 دی مجبور به کار هم بودند، شعارهای سر داده شده در این روز که از گلوی مردم شهیدپرور ایران بیرون می‌آمد طنین ندای الله اکبر و مرگ بر ضد ولایت فقیه و مرگ بر فتنه‌گران (خصوصاً سران فتنه) بود. این در حالی است که بسیاری از خواص و نخبگان بی‌بصیرت ادعا می‌کردند که مردم اعتمادشان به نظام از دست رفته است.

در ادامه این بیانیه آمده است: نکته برجسته‌ای که رویداد تاریخی 9 دی ماه را متمایز می‌کند، حضور میلیونی مردم آن هم در اوج فضا سازی مسموم دشمنان و فتنه‌گران در رسانه‌های خارجی و داخلی بود. این حماسه محصول کار رسانه‌های دولتی نبود، بلکه مردم کاملاً متوجه بودند که رسانه‌های عمومی از مطالبات عامه مردم عقب‌تر هستند، مردم متوجه تعارض، نفاق و دروغ در سران فتنه‌گر شده بودند، آن‌ها در واقع ایمان و اسلام عزیز خودشان را در خطر جدی می‌دیدند و با این بصیرت به خیابان‌ها آمدند و فتنه‌گران و سران مفسد فی الارض آن‌ها را برای همیشه در زباله‌دان تاریخ انداختند.

این بیانیه عنوان می‌دارد: نهم دی ماه نشان داد که مردم اصل انقلاب اسلامی را با اصل ولایت فقیه یکی می‌دانند و توهین به نمادهای عاشورایی و اصل ولایت فقیه را هرگز تحمل نمی‌کنند، همچنین نهم دی ماه از نظر حضور طیف‌های مختلف فکری و اقشار مختلف مردم در سنین مختلف  متمایز بود، در این روز شاهد حضور نسل جوان و آگاه انقلاب با تیپ‌های مختلف، پایبندیخود را به انقلاب و نظام ولایت را در عمل ثابت کردند و با در دست گرفتن تصاویر مقام معظم رهبری و یا پلاکاردهایی در حمایت از ولایت فقیه عملاً به همگان ثابت کردند که پای کار ولایت جان می‌سپارند آری 9 دیماه به گفته رهبر فرزانه انقلاب روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است.

بیانیه سازمان بسیج مداحان ابراز می‌دارد: نهم دی روز بیداری و خروش و حضور ملتی است که به مقدساتش، نظامش و سالار شهیدانشان توهین شده بود و کاسه صبرشان لبریز. در 9 دی مردم نشان دادند که همواره با بصیرت به وصایای امام راحلشان گوش می‌دهند که می‌فرمود همواره پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد امت مسلمان ایران در 9 دی در تجمع بزرگ عاشورایی خود یک بار دیگر قهر انقلابی خود را در برابر توطئه‌های جبهه باطل به نمایش گذاشتند و ناامیدی را در قلب سیاه سران استکبار کاشتند.

این بیانیه خطرنشان می‌کند: پیام 9 دی این بود که: ای مستکبران عالم چنانچه تصور کرده‌اید با جنگ نرم و اردو کشی خیابانی می‌توانید مردم به پا خاسته ایران اسلامی را از صراط مستقیم انقلاب اسلامی منحرف کنید در تصور باطل هستید و هرگز به این قصد شوم نخواهید رسید. ما مداحان بسیجی شعرای آئینی و مدیران هیئات مذهبی سراسر کشور همچون سایر ملت ایران برخود فرض می‌دانیم سالروز حماسه 9 دی را به عنوان چراغی راهنما و حرکتی بصیرت آفرین گرامی بداریم و از همه مسئولان درخواست می‌کنیم در این خصوص بدون هیچ عذری، خودجوش و باشکوه در مراسم های این روز حماسی شرکت کنند و با درس گرفتن از حوادث سال 88  دشمنان را در ایجاد فتنه های جدید مأیوس نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید