65 روستای شاهرود و میامی دارای اینترنت پرسرعت هستند
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سیدمسعود میررضایی در نشست رفع مشکلات و موانع موجود در حوزه وافا که به منظور بررسی مشکلات دو شهرستان شاهرود و میامی به میزبانی فرمانداری ویژه شاهرود برگزار شد در سخنانی اظهار کرد: از مجموع 160 روستای برخوردار از اینترنت پرسرعت استان ،65 روستا متعلق به شاهرود و میامی است و تمامی روستاهای بالای 10 خانوار شاهرود و میامی دارای پوشش دهی تلفن همراه هستند.
وی افزود: سه روستای میرحاج،ابرسج و دشت شاد نیز در طرح uso95 قرار داده شده و برای ارتباط دهی تلفن همراه به سازمان تنظیم مقررات رادیویی معرفی شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان خاطر نشان کرد: تمامی روستاهایی نیز که از طریق بخشداری ها و فرمانداری ها به دلیل نداشتن پوشش تلفن همراه و یا ثابت به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان معرفی شدند، در طرح uso95 قرار داده شده اند.
وی تصریح کرد: برای روستاهای رضا آباد،گرماب و محمدآباد پل ابریشم که از طریق دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درخواست ارائه خدمات اینترنت پرسرعت شده ، در کم ترین زمان ممکن برای کمک به اجرای طرح سلامت روستائیان اقدام لازم انجام خواهد شد.
میررضایی با بیان اینکه در طرح قبلی،15 روستای شاهرود و میامی در زمره 46 روستای تحت پوشش تلفن ثابت و همراه استان قرار گرفتند اعلام کرد: برای اجرای این طرح 36 میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان تاکید کرد: در طرح جدید دیگر به پوشش تلفن ثابت در روستاها پرداخته نشده و فقط گسترش پوشش اینترنت پر سرعت مد نظر است.
وی درباره اینترنت پرسرعت 3g و 4g در سطح شهرهای نیز توضیح داد و گفت: هم اکنون اینترنت پرسرعت 4g توسط اپراتورهای همراه ایرانسل و رایتل در حال ارائه است و همراه اول نیز راه اندازی این انترنت پرسرعت را در شاهرود و میامی تا پایان سال در دستور کار خود قرار داده است.
سید محمدرضا هاشمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود نیز در این نشست اظهار کرد: پوشش دهی تلفن همراه در برخی مکان های گردشگری یکی از نیازهای اساسی مردم است و در صورت بروز حادثه دسترسی نیروهای امدادی را نیز سریع تر می کند.
وی افزود: به عنوان نمونه در تعطیلات عیدفطر امسال طی دوروز 35 هزار نفر از جنگل ابر بازدید کردند که این آمار خود نشان از اهمیت موضوع است.
وی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات سال آینده، بر لزوم رفع نقاط کور آنتن دهی در بخش هایی چون خارتوران بیارجمند و بسطام تاکید کرد و گفت: باید نسبت به برطرف کردن نقاط کوری که توسط فرمانداری به ادارات کل ابلاغ می شود، اقدام شود.
معاون استاندار سمنان همچنین اضافه کرد: رفع نقاط کور آنتن دهی در جاده ها به ویژه در مسیر شاهرود-طرود که جاده ای نیمه ترانزیتی است، باید در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی یادآور شد: مشکل نبود پوشش مناسب تلفن همراه در حاشیه شهر ها و در شهرک های ایجاد شده برای مسکن مهر نیز دیده می شود که نیازمند توجه بیشتری است.
دومین نشست رفع مشکلات و موانع موجود در حوزه فاوا این بار به منظور بررسی مشکلات شرق استان و به میزبانی فرمانداری ویژه شاهرود برگزار شد. در این نشست بخشداران دو شهرستان به بیان مشکلات مردم مناطق خود پرداختند. نبود پوشش تلفن ثابت و همراه در برخی روستاها، از مهم ترین مشکلات مطرح شده بود.
کمال فرخ زاده مشاور مدیر شرکت مخابرات منطقه سمنان هم در این نشست گفت: استان سمنان با داشتن ضریب نفوذ 46 درصدی تلفن ثابت، دارای رتبه سوم در کشور است.
وی از افزایش سه برابری ظرفیت ارائه خدمات 3G و 4G تلفن همراه در شاهرود و میامی خبر داد و گفت: تعداد سامانه های مربوط به این بخش تا دهه فجر به 60 مورد افزایش می یابد.
فرخ زاده گفت: اکنون 18 سامانه 3G و 22 سامانه 4G در شاهرود و میامی نصب و راه اندازی شده است.
وی با اشاره به حل مشکل پوشش تلفن همراه در روستای ابرسیج و سه راهی تاش، بیان کرد: چندین اپراتور تلفن همراه در کشورفعالیت می کنند اما متاسفانه هر بار که حادثه ای مانند حادثه قطار هفت خوان روی می دهد، مسوولان فقط از شرکت مخابرات انتظار فراهم کردن کانکس بحران دارند.
فرخ زاده ادامه داد: حتی اپراتورهای دیگر هم تا زمان نصب دکل های شرکت مخابرات صبر می کنند و بعد به این شرکت فشار می آوردند تا رومینگ خود را از این طریق فعال کنند.
مشاور مدیر شرکت مخابرات منطقه سمنان، با بیان اینکه در شهرها مشکلات زیادی در خصوص زیرساخت های ارتباطی وجود ندارد، افزود: برای پوشش اینترنت پرسرعت ADSLدر روستاها نیز از سال 92 تاکنون طرح هایی در حال اجرا است.
نشست رفع مشکلات و موانع موجود در حوزه فاوا به منظور بررسی مشکلات شرق استان و به میزبانی فرمانداری ویژه شاهرود برگزار شد.