وی با بیان اینکه ملت ایران در 9 دی و آزمون وقایع سال 88 سربلند بیرون آمدند و برخی نیز مهر مردودی بر پیشانیشان خورد، بیان کرد: حوادث 88 زوایای مختلفی داشت در یک طرف آن غرب به صورت مستقیم پنجه در پنجه نظام داشت و زورآزمایی می کرد که شکست سختی خورد و طرف دیگر مدعیان داخلی که حمایت می شدند.
حجت الاسلام فتحی گفت: حیثیت و آبروی کشورهایی مثل آمریکا و عربستان به علت دخالت مستقیم و در نتیجه شکست در این حوادث ریخت و زوایای آشکار و پنهان فتنه 88 آشکار شد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، افزود: دشمن شناس باشید آن موقع است که فتنه و نیرنگ دشمن را شناخته و درک خواهید کرد.
وی تاکید کرد: اگر رهبری های داهیانه رهبر معظم انقلاب نبود امنیت موجود کشور وجود نداشت و اکنون نیز با وجود ناامنی هایی که داعش ایجاد کرده است مدیریت رهبری فتنه داعش را هم خاموش کرد.
در ادامه فرمانده حوزه یک شهری شهید بروجردی سپاه مهاباد نیز در این مراسم گفت: دشمنان از هر ترفندی برای به انزوا کشیدن نظام استفاده کردند اما تا کنون موفق نبودند چون که تفکر بسیجی پیشرفت های زیادی را در کشور ایجاد کرده است.
سرهنگ دوم پاسدار فخرالدین حبیبی اظهار کرد: دشمنان اسلام و انقلاب تهدیدهای مختلفی را ضد نظام آزمودند که با وجود تفکر بسیجی تمام این تهدید ها با شکست مواجه شد.