۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:41
کد خبر : 8800103
۱۵:۳۷

۱۳۹۵/۱۰/۰۹
با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهداء:

همایش بصیرتی 9 دی روز همبستگی ملت با ولایت درچالدران برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، در این مراسم که با حضور حداکثری مسئولین شهرستان، اقشار مختلف مردم اعم از شیعه و سنی و خواهر و برادر و نیروهای نظامی و انتظامی برگزار شد مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه شهداء آذربایجان غربی ضمن بزرگداشت این روز گفت: خداوند متعال وقتی قرار است به ملتی عنایت کند قوه تشخیص حق از باطل را به آن ملت می دهد.باطل مثل آب روی کف است و مایه فریب مردم می شود و آنان را بعد از فریب ،سوار بر موج اشتباه و گناه می کند.

حجت الاسلام عبدالرحیم نجفقلی زاده سرائی با اشاره بر فتنه انگیزی بی حدو حصر دشمنان و نا انصافی آنان در بایکوت خبری حق وحقیقت افزود: مدت شش سال است که کشور سوریه دچار جنگ وخونریزی است و انسان های بی گناه هر روز ناجوانمردانه به خاک و خون کشیده می شوند ولی جهان استکبار با سوء استفاده از غول رسانه ای مثل رابرت مرداک که بیش از صد روزنامه دنیا را در اختیار دارد و دیگر دست نشاندگان شوم خود سعی در وارونه نشان دادن حقایق تلخ دارد و وقتی نوکران ذلیل خود را خوار و شکست خورده می بینند دست بر تصویب قطعنامه های پوچالی و ناحق می برند.

وی با تاکید بر اهمیت بصیرت و آگاهی در جامعه ادامه داد: بصیر کسی است که وقتی شنید فکر کند و نگاه هوشیارانه به صحنه های اتفاق افتاده در انقلاب داشته باشد و وقتی فکر کرد و دید و دانست دشمن کیست و کجاست عبرت بگیرد و انسان هر کجا را بنگرد عبرت و درس آموزی است. اگر یک فرد رزمنده را در نظر بگیریم وی در صحرا و بیرون از موقعیت خود و همراه خود یک قطب نما دارد که این قطب نما به منزله بصیرت آن فرد است و اگر آن را گم کند و یا خراب شود فرد دچار گمراهی می شود .

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهداء اضافه کرد: کسانی که در جریان فتنه کشور را به آشوب کشاندند و یا اظهار بی تفاوتی نسبت به دفاع از ارزش ها کردند و به دروغ پراکنی در کشور پرداختند و اذهان مردم را دچار تردید کردند همان کسانی بودند که در روز عاشورا با یزیدیان همراهی کردند و یا اظهار بی طرفی کردند و یا هلهله کردند و بر طبل های ناجوانمردی کوفتند تا کسی صدای حق آل الله را نشنود و پایتخت کشور را هشت ماه صحنه آشوب و هرج و مرج و فتنه دشمنان ساختند و مایه های خوشنودی کفار را فراهم کردند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: خساراتی که فتنه گران بر این انقلاب زدند در تاریخ ماندنی است ولی نقطه مقابل آن 9دی روز ایثارگری مردم فداکار ودلیر وبصیر ایران اسلامی نیز در تاریخ جهان ماندگار شد چیزی که از همه مهمتر و زیباست اراده خداوند متعال در دفاع از جبهه حق و مقاومت و حضور و دفاع مردم از حق وحقیقت می باشد.

وی با اشاره بر فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) که ملت ایران بالاتر از ملت زمان حضرت رسول الله (ص)است افزود: اگر نبودند جوانان ومردمی فداکار وایثارگر در دفاع از کیان اسلامی وحریم آل الله الان ما نه امنیتی داشتیم نه مقام وارزشی داشتیم ونه نجف وکربلو عتبات عالیاتی داشتیم که دلمان را به سوی آنان سوق دهیم لذا 9 دی تمام نشده است و9 دی های زیادی را درجهت ارتقاء ارزش های دینی ومعنوی برسر راه خواهیم داشت وباید با عبرت گیری از تاریخ همیشه وهر زمان در زعامت ولایت فقیه وپیروی از منویات آن مقام والا آماده باشیم .

همچنین در ادامه مراسم اجرای دکلمه حماسی وگروه سرود وطنین انداز شدن شعار های مرگبر آمریکا واسرائیل وغیره ... از دیگر برنامه هایی بود که برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید