۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:00
کد خبر : 8800414
۰۸:۰۷

۱۳۹۵/۱۰/۱۲
پژوهشگر سینما در گفتگو با «بسیج»:

عده ای در کشور قصد دارند فیلم یتیم خانه ایران دیده نشود

صباریان گفت: در حال حاضر کسانی که این فیلم به مزاجشان خوش نیامد سعی دارند با کم تر کردن سالن هایی که فیلم یتیم خانه ایران در ان اکران می شود این فیلم دیده نشود.

محمدرضا صباریان مستد ساز و پژوهشگر سینما در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به چرایی کمبود سالن سینما برای اکران فیلم یتیم خانه ایران گفت: محتوا و روایت فیلم کاملا مشخص است فیلمی ملی‌گرایانه و ضد استعماری که ساخت ان فقط از دست امثال ابوالقاسم طالبی بر می آید اما نکته مهم تر در مورد این فیلم نحوه برخورد با ان است.

وی در ادامه بیان کرد: موضوعی که در مورد بیشتر فیلم‌های با ریشه های مذهبی، ملی‌ و ضد استعماری یا دیگر فیلم‌های با مضمون انقلابی و دفاع مقدس وجود دارد و در مورد این فیلم هم اتفاق افتاد، و این نکته بایکوت تمام عیار این فیلم توسط قشر روشنفکر و غرب‌زده سینمای ایران است.

صباریان با بیان اینکه عده ای در داخل ایران به دنبال این هستند که فیلم یتیم خانه ایران دیده نشود و به حاشیه برود، تصریح کرد: برای نمونه چند روز قبل از شروع اکران فیلم در سینماهای کشور، موضوع ممنوعیت اکران این فیلم مطرح شد و در آستانه لغو شدن اکران این فیلم، رئیس قوه قضائیه شخصاً ورود پیدا کرد و مجوز اکران آن را صادر کرد.

وی با اشاره به اینکه این عده در اقدام اول موفق نشدند فیلم یتیم خانه ایران را از اکران بازدارند، یاد اور شد: در حال حاضر کسانی که این فیلم به مزاجشان خوش نیامده سعی دارند با کم  کردن سالن هایی که فیلم یتیم خانه ایران در آن اکران می شود این فیلم دیده نشود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید