۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
13:55
کد خبر : 8800633
۱۰:۲۴

۱۳۹۵/۱۰/۱۱
مینو اصلانی در گفتگو با «بسیج» خواستار شد

لزوم استفاده از ظرفیت های نوین در موضوعات فرهنگی

مسئول بسیج جامعه زنان گفت: در هر صورت اگر به عنوان یک فرصت به آن نگاه کنیم نهاد های فرهنگی باید به خوبی از آن بهره بگیرند و زمینه را برای مخاطبین خود آماده کنند که از این فن آوری استفاده شود.
مینو اصلانی مسئول بسیج جامعه زنان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج با اشاره به بی توجهی برخی نهادهای فرهگی به استفاده از ظرفیت های نوین و مجازی برای عمق بخشیدن به موضوعات فرهنگی گفت: بحث مخاطب شناسی و دسترسی به مخاطبین عام بسیار گسترش پیدا کرده است.

وی با تاکید بر لزوم جذب حداکثری جوانان و توسعه فعالیت های فرهنگی و مخاطب شناسی افزود: در دهه قبل حداقل روش ها ساده تر و مشخص تر و ارتباط گیری به صورت چهره به چهره و با سهولت بیشتری انجام می گرفت اما الان با گستردگی شهر ها و پیچیده تر شدن روابط و موضوعات مختلف زندگی لازم است که ما از فن آوری های نوین برای ارتباط با مخاطب استفاده کنیم.

اصلانی تصریح کرد: چرا که اولا این سیستم جذابیت هایی دارد که آن را ممتاز کرده است ضمن اینکه فرصت مناسبی است که این ارتباط گیری دائما شکل گیرد اما ممکن است یک تهدید هم باشد و از آن برقراری ارتباط عاطفی و چهره به چهره که خیلی از مسائل در آن حل می شود و بسیاری از مشکلات مرتفع می شود دور شویم.

مسئول بسیج جامعه زنان اظهار داشت: در هر صورت اگر به عنوان یک فرصت به آن نگاه کنیم نهاد های فرهنگی باید به خوبی از آن بهره بگیرند و زمینه را برای مخاطبین خود آماده کنند که از این فن آوری استفاده شود.

اصلانی عنوان کرد: مثلا در بسیج به این نکته خیلی توجه شده و ما زیرساختهای خیلی خوبی را شکل دادیم از جمله زیرساختی تحت عنوان شباب داریم که در واقع یک شبکه اینترانتی بسیار قوی است که به راحتی همه اعضا می توانند با بالاترین سطح سازمان ارتباط برقرار کرده و مطالب خود را مطرح کنند.

مسئول بسیج جامعه زنان با گلایه از بی تفاوتی مسئولان به بحث جذب مخاطب عام بیان داشت: همه سازمان ها و نهادهایی که مخاطب جوان دارند باید سیستم امنی را پیش بینی کنند که بتوانند با این مخاطبین ارتباط برقرار کنند مخصوصا دستگاه هایی مثل وزارت فن آوری و ارتباطات که وظیفه دارد اینترنت پاک را در اختیار مردم قرار دهد این حق مردم است که از شبکه های اجتماعی درونی استفاده کنند.

وی گفت: چرا هنوز ما یک شبکه اجتماعی داخلی اما قوی نداریم؟ شبکه هایی راه افتاده ولی چون از سوی وزارتخانه های مربوطه پشتیبانی نمی شود فایده ای ندارد از آن طرف شبکه هایی را داریم که واقعا حیا زدا هستند و توسط رژیم صهیونیستی و آل سعود حمایت می شوند. اگر یک شبکه اجتماعی سالم و فن آورانه در داخل بخواهد شکل بگیرد حتما باید این دستگاه ها و وزارتخانه های مربوطه حمایت کنند تا زیر ساخت ها فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید