به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خاتم، به مناسبت هفته بصیرت و به همت حوزه مقاومت امام حسن مجتبی (ع) چاهک، نشست بصیرتی با موضوع حماسه نهم دی در روستای شهریاری برگزار شد .
حجه الاسلام والمسلمین گرگانی با بیان پیشرفت های آمریکا در 300 سال گذشته به مقایسه ایران سالهای بعد از انقلاب و آمریکای بعد از این300 سال پرداخت و گفت: ما به نسبت این زمان کوتاه پیشرفت هایی کرده ایم که از آمریکا و دنیای غرب بسیار جلوتریم.
وی علت اصلی دشمنی دنیای غرب با انقلاب اسلامی را همین نکته بیان کرد و افزود : ویژگی انقلاب اسلامی بیداری و بیدارکنندگی است و همین بیداری و بصیرت باعث شده تا بسیاری از کشورهای مظلوم جهان نیز در برابر ظلم ابرقدرتهای جهان بیدار شوندو بر روی پای خود باستند . این خود عاملی اساسی برای دشمنی با جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی بوده و خواهد بود.