
سرهنگ پاسدار علی اکبر جعفری در گفت و گو با خبرگزاری بسیج ازاستان سیستان وبلوچستان افزود: این بسته ها شامل ماکارونی، روغن، لباس، کفش و غیره می باشد.
وی با بیان این مطلب که برای این کار150میلیون ریال اعتبار درنظرگرفته شده است، اظهار کرد: این کار در راستای محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان درحال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: محرومیت زدایی و مردم یاری از اولویت های کاری سپاه پاسداران در منطقه جنوب شرق کشور است که از زمان فعالیت قرارگاه قدس این کارها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به فعالیت های بسیج سازندگی، خاطر نشان کرد: احداث خانه عالم، احداث مسجد و حسینیه، احداث خانه های محروم، اعطای تسهیلات برای طرح های اقتصاد مقاومتی، کمک به اشتغال خانواده ها و غیره از جمله فعالیت های این نهاد می باشد.